A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója

Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon 

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók mellett szépszámú érdeklődő is megtekintette az akadályfutók próbatételeit.

Felkérésre a Liga szakképzett önkéntesei a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrőbuszban és sátrakban állapotfelmérést, szűrővizsgálatokat végeztek, tanácsadást adtak.

Az idei viadal támogatott szervezete a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a szervezők tervei szerint egy vénaszkenner beszerzésére fordítják a rendezvény bevételét.

Az eredményhirdetés előtt ünnepélyes keretek között örömmel hirdette ki az adománygyűjtő egyesület részéről Bulyovszki  Vera, hogy az összeg a vénakeresőre összegyűlt.

Az alapszervezet vezetője hálás köszönetet mondott a szervezőknek, a résztvevőknek, a támogatóknak, hogy mind a betegek, mind a szakszemélyzet életét, munkáját megkönnyítő orvosi műszer megvásárlása valóra válhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hospice Világnap Egerben

Hospice Világnap a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Hospice osztályának dolgozói szervezésében. Helyszín: Egri Kulturális és Művészeti Központ, Bartakovics Béla Közösségi Ház Időpont: 2016. október 28. 14 óra

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2016. szeptember 22. 14 óra Klubvezető: Poórné Mike Éva A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítőszolgálat kora őszi első Kreatív klubfoglalkozásán az ősz színeiben pompázó ajtódíszt készítettünk. Ügyes kezek közül szép kis remekművek készültek el a Olvass tovább...