A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója

Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon 

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók mellett szépszámú érdeklődő is megtekintette az akadályfutók próbatételeit.

Felkérésre a Liga szakképzett önkéntesei a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrőbuszban és sátrakban állapotfelmérést, szűrővizsgálatokat végeztek, tanácsadást adtak.

Az idei viadal támogatott szervezete a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a szervezők tervei szerint egy vénaszkenner beszerzésére fordítják a rendezvény bevételét.

Az eredményhirdetés előtt ünnepélyes keretek között örömmel hirdette ki az adománygyűjtő egyesület részéről Bulyovszki  Vera, hogy az összeg a vénakeresőre összegyűlt.

Az alapszervezet vezetője hálás köszönetet mondott a szervezőknek, a résztvevőknek, a támogatóknak, hogy mind a betegek, mind a szakszemélyzet életét, munkáját megkönnyítő orvosi műszer megvásárlása valóra válhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Teljesebb élet karantén alatt és után” Miskolcon

Megszokott életünk, egyik napról a másikra radikálisan megváltozott, átalakult. Alapszervezetünk, klubjaink személyes kapcsolattartásra voltak berendezkedve, melyet átköltöztettünk a világhálóra. A bezártság megnyitotta a fantáziánkat, új szemléletmóddal ruházott fel. Új lehetőségek kínálkoztak, amellyel megpróbáltunk élni. Most Olvass tovább...

Alapszervezetek

Diabétesz Világnap rendezvény

2019-11-25 A Hatvani Alapszervezet 2019. november 20-án meghívást kapott az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztési Irodának szervezésében sorra kerülő rendezvényre, a Diabetesz Világnaphoz kapcsolódva. Szép számmal jelentek meg érintettek és érdeklődők a rendezvényre, és hallgatták meg Olvass tovább...