A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója

Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon 

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók mellett szépszámú érdeklődő is megtekintette az akadályfutók próbatételeit.

Felkérésre a Liga szakképzett önkéntesei a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrőbuszban és sátrakban állapotfelmérést, szűrővizsgálatokat végeztek, tanácsadást adtak.

Az idei viadal támogatott szervezete a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a szervezők tervei szerint egy vénaszkenner beszerzésére fordítják a rendezvény bevételét.

Az eredményhirdetés előtt ünnepélyes keretek között örömmel hirdette ki az adománygyűjtő egyesület részéről Bulyovszki  Vera, hogy az összeg a vénakeresőre összegyűlt.

Az alapszervezet vezetője hálás köszönetet mondott a szervezőknek, a résztvevőknek, a támogatóknak, hogy mind a betegek, mind a szakszemélyzet életét, munkáját megkönnyítő orvosi műszer megvásárlása valóra válhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés 2022. Gödöllő – vidám és célratörő hangulatban

A Gödöllői Alapszervezet beszámolója A fontos évértékelő beszámolók és a jővőt tervező építő események szervezése mellett jutott az “egyebek” programponton belül egy kiemelt feladatköri felkérésre Mandevillené Keresztényi Gizella felé és az alakuló terápiás művészeti csoportunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi majális szűréssel

A Tabi Alapszervezet az EFI – vel közösen szervezett programot a majálison 2022. május 1-jén 13-18 óráig. A prevenciós standnál szűrési tanácsadással és alapszűrésekkel várták az érdeklődőket.

Alapszervezetek

Limfóma Világnapi kerékpáros felvonulás Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2021.szeptember 18. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet a Limfóma Világnap alkalmából a kerékpáros felvonulást szervezett. Köszönetünket fejeztük ki mindazoknak, akik a limfómás betegek gyógyulását segítik. Nagyon sokan eljöttek felhívásunkra a Olvass tovább...