A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Időpont: 2022. augusztus 18.
Előadó: Fazekes Andrea fogtechnikus

2022.08.18-ra meghívást kaptam a hatvani Rákellenes Liga vezetőjétől Lazányi Magditól, hogy „szép mosolyunkért” cím alatt tartsak egy kis interaktív beszélgetést.

Szót ejtettünk a fogaink romlásának megelőzéséről, amit én kiemeltem a példamutatás gyerekeink, unokáink felé. NE CSAK BESZÉLJÜNK, TEGYÜNK AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN! Szakmámból adódóan(fogtechnikus) az élet idős és fogatlan oldalán állok, kivehető fogpótlásokat készítek, lehet lassítani a folyamatot, de az öregedéssel szembeszállni nem lehet csak elfogadni.

Kihangsúlyoztam, hogy a lepedék és fogkőképződés, fogágy betegséghez és fogaink elvesztéséhez vezet. Beszéltünk pótlásokról, implantálásról, ápolásról.

Kérdések és egy közvetlen baráti beszélgetés alakult ki köztem és a jelenlévők között.

Nasiztunk, mindenki nagyon aranyos volt, köszönöm a meghívást és az ajándékot.

Fazekas Andrea
fogtechnikus

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Markovits Kálmán Uszoda és Strandfürdő,Hatvan Tv, Hatvani Hírlap Zombori Kft. Hatvani Karitatív Összefogás, Hatvani Nőegylet

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mit mutat a vérkép?

Az Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2017. november 14-én, kedden az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban (Eger, Knézich u. 8) Mit mutat a vérkép? című előadásra. Előadó: Kurucz Erzsébet háziorvosi asszisztens A részvétel ingyenes!

Alapszervezetek

Kirándulás a Nyíregyházi Állatkertbe

Időpont: 2022. augusztus 11.  A MRL Hatvani Alapszervezetének 49 tagja a Nyíregyházi Állatkertbe látogatott el. Csodálatos élményben volt részünk utunk során, és még az időjárás is kedvezett a messzi távolból érkezőknek.  Az Állatpark a várostól Olvass tovább...