https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-944547125

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„Figyelj magadra!”

Salgótarján
2022

______________________________

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet

mint rendező, pályázatot hirdet a

„Figyelj magadra!”

fotópályázaton való részvételre a következő feltételekkel:

 1. A fotópályázaton minden 18. életévét betöltött Magyarországon élő amatőr és profi fotográfus részt vehet. A pályaművek témája, a mellrák előfordulás kockázatának csökkentése, az érintettek gyógyulási folyamata, a kezelések utáni tünetmentes állapot bemutatásáról portréfotó, emberábrázolás. A szervező célja, felhívni a figyelmet a mammográfia, az időben való felfedezés, ezáltal a sikeres gyógyulás lehetőségének fontosságára.
 1. A szerzők összesen maximum 5 db képet küldhetnek digitális formában.
 1. A képek kidolgozási módja kötetlen, azonban a fotó olyan mértékű manipulálása, mely betegségen átesett személyként ábrázol egészséges embert, nem megengedett.
 1. A képeket csak JPEG formátumban (hosszabbik oldal maximum 2000 pixel méretben) lehet beküldeni. A kép mérete nem haladhatja meg a 2 MB-t. A digitálisan beküldött képek file neve: pl.: Kovács János budapesti lakos „A kedvesem reggel” című alkotása KoJa01_Bud_akedvesemreg. A kép címe a fájlnévben max. 12 karakter lehet.
 1. A művekről a mellékelt nevezési lapot kell kiállítani (doc fájlban, nem szkennelt!), melyen a sorszám tartalmának meg kell egyeznie a kép jelölésével. A nevezési lap letölthető a Magyar Rákellenes Liga weblapjáról.
 1. A képeket digitális formában a  figyeljmagadra.2022@gmail.com email címre kell küldeni.
 1. A beérkezett művekből 3 tagú zsűri válogatja ki online a bemutatásra alkalmas alkotásokat, és abból kiállítást rendezünk. Az arra érdemes munkákat a zsűri döntése alapján díjazzuk (I-II-III), valamint felajánlások alapján különdíjak kerülnek kiadásra. Az I. helyezett 50.000 Ft, a II. helyezett 30.000 Ft, a III. helyezett 20.000 Ft díjazásban részesül.
 1. A szerzőknek vállalniuk kell, hogy a kiállításra kiválasztott képeket a Kiállítási naptárban meghatározott időig (4. pont) hosszabbik oldal maximum 6000, minimum 3000 pixel méretben a  figyeljmagadra.2022@gmail.com email címre megküldik. A bemutatásra, illetve díjazásra elfogadott fotókat 30×45 cm-es méretre nagyíttatjuk.
 1. A zsűri döntése mind az elfogadás, mind a díjazás tekintetében megtámadhatatlan.
 1. A zsűrizés interneten történik. A Zsűri tagjai:
 • Sziráki Dorina, modelll
 • Komka Péter, az MTI fotóriportere, a Magyar Sajtófotó Pályázaton több alkalommal díjazott
 • Kreicsi Mária, a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet elnöke
 1. A szerzők a nevezési lap és az alkotások beküldésével a pályázati feltételeket tudomásul veszik és garantálják, hogy a pályázatra saját, eredeti műveiket küldték be és az esetlegesen ábrázolt személyek személyiségi jogait nem sértik.
 1. A rendezők a beküldött alkotásokat a Kiállítás propagandájára díjmentesen felhasználhatják. Minden más célú felhasználás csak a szerző hozzájárulásával történhet.
 1. A felmerülő kérdéseket e-mailen a figyeljmagadra.2022@gmail.com vagy telefonon (Szabó Péter: 30/287-3472) tudjuk megválaszolni.

KIÁLLÍTÁSI NAPTÁR

1.) Nevezési lapok (doc. fájlban) és alkotások beküldése e-mailben: 2022. 08. 31-ig

(figyeljmagadra.2022@gmail.com)

2.) Zsűrizés: 2022. szeptember 10-ig

3.) A zsűrizés eredményéről kiértesítés emailben, illetve

a Magyar Rákellenes Liga weblapon: 2022. szeptember 13.-ig.

4.) A kiállításra kiválasztott alkotások eljuttatása digitálisan a kiírásnak megfelelően:

 1. szeptember 18.-ig az alábbi címre:

(figyeljmagadra.2022@gmail.com)

5.) Kiállítás megnyitó: 2022. október 04. (kedd)

József Attila Művelődési és Konferencia Központ.

Salgótarján, Fő tér 5.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői programajánló

Válogass a Gödöllői Alapszervezet következő programjaiból:  október 21. szerda 16.15-17.oo Okosodjunk okos eszközeinkkel – ne dugd homokba a fejed, hozd el  okos eszközöd (mobil, tavóblet, laptop) és segítünk! október 21.szerda 17.oo  – TUDÁSKLUB Zoom-ra fel! Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves Megyei Alapszervezetek önkéntes segítőinek esetmegbeszélése

  „Mit ad nekem, mit jelent nekem az önkéntes munka?” 2016.szeptember 6-án, kedden 14 órakor kezdésként egy kedves önkéntes segítő levelét olvasta fel Strommer Szilvia. Ezt követően többen felszólaltak a jelen lévők közül és elmesélték, Olvass tovább...

Pályázat

Célkeresztben a prosztatarák – sajtótájékoztató és pályázati felhívás meghirdetése

Az időben felismert prosztatarák jó eséllyel túlélhető! 2016. november 28-án (hétfőn) 10 órára árjuk a sajtó képviselőit az EMMI (V. ker. Arany János u. 6-8.) VIII. emeleti nagytermében.