Az Egri Alapszervezet beszámolója

Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, (LEADER Akciócsoport) Egészségnapot szervezett Szilvásváradon.

Az egészségnap keretén belül bemutatkoztak a megye gyógyfürdői, gyógyhelyei, szálláshelyei, valamint gyógynövényesek, gyógyászati terméket előállítók, natúr és biotermék előállítói, kozmetikum előállítók, stb.

A rendezvény időtartalma alatt az Országos Népegészségügy 3 db óriási szűrőbusza, több mint 12 féle ingyenes szűrővizsgálatot biztosított az odalátogatók számára.
Véradásra is lehetőség volt a Heves megyei Vöröskereszt munkatársai által. 

Az Egri Alapszervezet ezen az Egészségnapon vett részt rákellenes egészségmegőrzésre irányuló szűrő programmal. PSA szűrés, vércukor, vérnyomásmérés, életmód és egészségügyi tanácsadás is a szűréseink része volt. Köszönjük a meghívást.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés, előadás Debrecenben a Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat február 5-én az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében szervezett programot a Szent József Gimnázium tanulói részére. Tóth Tímea III. éves orvostanhallgató tartott előadást, melynek keretében felhívta a figyelmet a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségért Klub záró rendezvény

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet „Egészségért” Klubja záró rendezvényét 2021. augusztus 6-án tartotta a Salgótarjáni Gyermektáborban. A „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével” című projekt keretében tizenhárom alkalommal volt  klubelőadás, a pandémia miatt többnyire online Olvass tovább...

Alapszervezetek

Senior örömtánc – Hatvani Alapszervezet

Elindítottuk őszi programjaink keretében a Senior örömtáncot is, Varga Julika, gödöllői önkéntes vezetésével. Minden héten kedden 15 órakor kezdődik a Grassalkovich Művelődési Házban. Várunk mindenkit szeretettel, ingyenes a programunk!