A Szekszárdi Alapszervezet beszámolója 

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Egyesület (RSOE) fennállásának 40. éves jubileuma alkalmából kihelyezett  regionális szakmai napot tartott 2022. június 17-én. 

Helyszín: Pörböly Ökoturisztikai Központ (7142 Pörböly, Bajai út 100.)

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet részéről két fő meghívott tag vett részt: dr. Balázs Gábor és Szikla József.

Ünnepi köszöntő és programismertetőt követően következett a tevezett program:

  • Indulás az erdei vasúttal, majd érkezés Nyárilegelőre.
  • A csoport egy része a Rezéti Dunán kenutúrán vett részt.
  • A csoport másik része az erdei vasúton tovább utazott Malomtelelőbe.
  • Visszaút gyalog: a Molnárka tanösvény valamint az Alföldi Kéktúra útvonalon 3.5 órás erdei sétával, Ökoturisztikai Központ szakember vezetésével.
  • Nagyon finom ebéd és kötelen beszélgetés és ünnepi hozzászólások következtek.

RSOE-vel a kitűnő társkapcsolat hosszú évekre nyúlik vissza.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hívás klub: szalonnasütés Debrecenben

Mint minden évben, most nagyon várták a klub- és ligatagok a már hagyományos szalonnasütést. Nagyon szurkoltunk, hogy ne essen az eső. De május 11-én reggel ragyogó napsütésben indultunk a szalonnasütéshez valók beszerzéséhez, majd érkeztünk (Babkáné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Taggyűlés és előadás Gyöngyösön

A 2023-as év első taggyűlésén január 9-én, hétfőn igen szép számmal vettünk részt, örültünk és nagy-nagy szeretettel üdvözöltük egymást. Erre a napra két napirendi pontot iktattunk be, az első részben taggyűlést tartottunk, a második részben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség percek a védőoltásokról, benne a HPV elleni védőoltásról

A Salgótarjáni Városi TV-ben Kreicsi Mária, a Salgótarjáni Alapszervezet vezetője kérdezi beszélgetőpartnereit a HPV védőoltásról: miért fontos, meddig hat, vannak-e már tapasztalatok más országban?