A Szekszárdi Alapszervezet beszámolója 

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Egyesület (RSOE) fennállásának 40. éves jubileuma alkalmából kihelyezett  regionális szakmai napot tartott 2022. június 17-én. 

Helyszín: Pörböly Ökoturisztikai Központ (7142 Pörböly, Bajai út 100.)

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet részéről két fő meghívott tag vett részt: dr. Balázs Gábor és Szikla József.

Ünnepi köszöntő és programismertetőt követően következett a tevezett program:

  • Indulás az erdei vasúttal, majd érkezés Nyárilegelőre.
  • A csoport egy része a Rezéti Dunán kenutúrán vett részt.
  • A csoport másik része az erdei vasúton tovább utazott Malomtelelőbe.
  • Visszaút gyalog: a Molnárka tanösvény valamint az Alföldi Kéktúra útvonalon 3.5 órás erdei sétával, Ökoturisztikai Központ szakember vezetésével.
  • Nagyon finom ebéd és kötelen beszélgetés és ünnepi hozzászólások következtek.

RSOE-vel a kitűnő társkapcsolat hosszú évekre nyúlik vissza.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta Mátrafüredre

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója   Néhány tagtársammal úgy gondoltuk, hogy mielőtt bejön a csúnya, esős ősz, teszünk egy nyársalással egybekötött sétát Mátrafüredre, november 17-én. Csodaszép napsütésben érkeztünk a csörgedező Bene-patak mellett lévő kijelölt nyársaló helyre, ahol Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás, előadás, közös torna a Liganapon

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete kirándulást szervezett tagjainak a helyi pincesorra. Közös torna után háziorvosunk – Dr. Király Csaba – tartott előadást településünk egészségügyi helyzetéről, kiemelve a daganatos betegségeket és a szűrések fontosságát. A finom gulyás Olvass tovább...