A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó a szűrővizsgálatok fontosságáról szóló előadásra

MEGHÍVÓ A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete ezúton meghív minden érdeklődőt a Szűrővizsgálatok fontossága a betegségek megelőzésében (kiemelten a méhnyakrák megelőzésében) című ismertető előadás meghallgatására. Helyszín: CIC. Civil Információs Centrum 7100 Szekszárd, Béla kir.tér 6. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gödöllő bemutatkozó filmje a Nemzeti Rákellenes Napon

Egy nagyon fiatal alapszervezet, tele ötletekkel és tettvággyal. Még nincsenek egy évesek és már ennyi mindent tettek!

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

Saját készítésű rózsaszín karláncot is kaptak a vendégek