A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra és gyógytorna Gyöngyösön

2019. április 14. vasárnap meghódítottunk az Ágasvárat (789 m magas). Remek csapat és jó túrázó idő volt. 3 fő. 2019. április 15. Gyógytornán vettünk részt a gyöngyösi Bugát Pál Kórház tornatermében. A gyógytornász jól megmozgatott Olvass tovább...

Egyéb

Gyermeknap az Állatkertben

2013. június 1-én, Gyermeknap alkalmából a Magyar Rákellenes Liga daganatos betegségből gyógyuló kisgyermekeket és családjukat hívott meg egy élményekkel teli, vidám napra a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.