A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Fókuszban a daganatos betegségek megelőzése

A Magyar Rákellenes Liga és az Albert Schweitzer Kórház közös szervezésében szűrőnapot tartottak Hatvanban.

Egyéb

Önkéntes munka Debrecenben

Jótékonysági háztömbfestést szervezett július 9-én a Debreceni Karitatív Testület. Az alapszervezettől hét fő (Benes Lászlóné, Kárász Miklósné, Kerek Imréné, Kozempel Emőke, Zsuzsa, Kupecz Józsefné, Olszewszki Sándorné) vett részt. Parkosításban (kapálás, ásás, virágültetés, locsolás), üdítő és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Januári mozgásprogramok Hatvanban

A MRL Hatvani Alapszervezet tagjai folytatták mozgásprogramjaikat.  Kis létszámban sétaköröket, nordic walking-, kerékpár túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, a környék településeire valamint a Mátrába.   Sétakör összesen: 253.21 km-t tett meg, heti Olvass tovább...