A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Beszámoló a Sárszentágotai Alapszervezet májusi programjairól

  Május 8-án alapszervezeti tagjaink részvételével ünnepeltük meg az anyák napját, melyen a gyerekeink kedveskedtek műsorral és ajándékkal a megjelent édesanyáknak és nagymamáknak. Május 16-án részt vettünk a Székesfehérvári Egyházmegye által szervezett Egyházmegyei Napon, ahol Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen – Gyöngyösön

  A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezet tagsága meghívott bennünket 2016. október 7-én 17 órára, az Emlőrák Ellenes Világnap alkalmából ismét megrendezésre kerülő figyelemfelkeltő sétájukra és az azt megelőző előadásra. Dr. Gulyás Zoltán szülész-nőgyógyász, klinikai szakonkológus „Rosszindulatú Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orchidea program Egerben

Szertettel várunk minden érdeklődőt Egerben, az Orchidea programra, ahol szűréseken lehet részt venni. A szervezők: Eger Város védőnői KEVIKO Prevenció Kft. Eger Város Védőnői a Családokért Alapítvány Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet