A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Amire büszkék vagyunk Hatvanban – fotókiállítás

 Néhány héttel ezelőtt a hatvani önkormányzat fotópályázatot hirdetett „Amire büszkék vagyunk Hatvanban” címmel profi és amatőr fotósok részére. A határidőig 78 fotó érkezett be. A fotókiállítás megnyitó ünnepségére Horváth Richárd polgármester úrtól a Magyar Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

 Beszámoló a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet 2019. éves tevékenységéről

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete, 2006-os megalakulása óta aktívan vesz részt a rák elleni küzdelemben. Havonta széleskörű előadásokat, évente többször szűréseket szervez az egészségmegőrzés és a rák korai felismerése érdekében. A 2019-es évben 16 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Megalakult a Budapesti Hangadó Alapszervezet

A Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán 23 fővel megalakult a Magyar Rákellenes Liga Budapesti Hangadó Alapszervezete. Tagjaik egész Budapest területéről érkeztek. Elnöke: dr. Lovászi Magdolna, vezetőségi tagok: dr. Uhrin Emese és Krámer Tibor érintett. Olvass tovább...