A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy a szerdai, június 15-ei közös programunk ismét egy pihentető fürdőzés és frissítő úszás lesz a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdőbe.

8.30-kor találkoztunk Gyöngyösön, a toronyház melletti parkolóban autósok, gyalogosok egyaránt, így buszozni senkinek sem kellett, mindenkinek jutott hely az autókban.

A strandfürdő csodálatos lombos fákkal tarkított területen fekszik, így biztosítva a kellemes pihenést, kikapcsolódást. Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de a tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon jól alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre valamint mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére.

A strandon belül található még gyermekmedence, játszótér, uszoda és több vendéglátó egység, büfé is gondoskodik arról, hogy az elveszett kalóriát pótolni tudjuk s természetesen lángos is kapható.

Minden adva volt ahhoz, hogy eltöltsünk egy remek, vidám napot ebben a gyönyörű környezetben és még az időjárás is kedvezett nekünk.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Salgótarjáni áprilisi programajánló

A Salgótarjáni Alapszervezet 2019 áprilisi programja:                   2019.04.09. Nemzeti Rákellenes Nap Célkeresztben a vastagbéldaganatok Dr. Kári Dániel: „Hol tart ma az orvostudomány a vastagbéldaganatok diagnózisa és terápiája tekintetében?” Olvass tovább...

Alapszervezetek

VII. Szent Agáta Nap Sárszentágotán – “ma is a vértanúk korát éljük”

Sárszentágota Község Önkormányzata és a Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete rendezte meg immár hetedik alkalommal a Szent Ágota Napot. Szent Ágota az emlőbetegek védőszentje, akihez fohászkodva gyűltek össze az ország számos pontjáról érkező zarándokok a Olvass tovább...