Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány és az AVON mell mulázs pályázatot hirdet egészségnevelő szervezetek és oktatási intézmények számára

Az AVON 2020-as kutatásából kiderül, hogy a magyar nők 26%-a egyáltalán nem tudja, milyen jelek utalhatnak emlődaganatra, és hogyan kell az önvizsgálatot elvégezni. A mellrák elleni küzdelem jegyében, az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány és az AVON pályázatot ír ki, amely során 20 db egyes mell mulázst adományoz egészségnevelő intézmények számára, ezzel is segítve munkájukat azért, hogy az emlőönvizsgálat fontossága és helyes elvégzésének módja minél több emberhez eljuthasson országszerte.

Kategóriák: Pályázat

Kapcsolódó bejegyzések

Melanoma

“A Nap Gyermekei” pályázat

A DM 2019-es pályázatán a Kőbányai Gyermekek Háza Óvoda nyerte el a játékokat. A pályázatban szakmai partnerként vettünk részt. A nyeremény átadásakor melanóma szűrést végeztünk a gyerekek, szüleik és az óvodapedagógusok között.  

Egyéb

Én és a rák pályázat – egyéb kategória

Szíves figyelmükbe ajánlom Mészáros Gábor sorait és játékait. Az Én és a rák pályázaton az egyéb kategóriában indult, érdemes elolvasni, mit gondol arról, hogy lehet viszonyulni a daganatos megbetegedéshez. Mottó:”Félek a játszani nem tudó emberektől” Olvass tovább...

Pályázat

“ÉN ÉS A RÁK” pályázat

A Magyar Rákellenes Liga idén ünnepli megalakulásának 25 éves évfordulóját. Ebből az alkalomból írta ki alkotói pályázatát, hogy segítse a rákkal megküzdött emberek rehabilitációját.