A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kedvenc csapatunk a HE-DO B.Braun Gyöngyös (becenevükön „Gyöngyösi Farkasok”) a szezon utolsó bajnoki mérkőzését játszották a NEKA (Nemzeti Kézilabda Akadémia) csapata ellen május 27-én, pénteken.

Alapszervezetünkből többen is szurkoltunk csapatunknak, akik ötgólos győzelmet arattak és ezzel a 14-es mezőnyben a hatodik helyezést érték el.

A meccs után még sokáig ünnepelte a szurkoló közönség a „Gyöngyösi Farkasokat”, akikre igen büszkék vagyunk és szívből gratulálunk nekik.

A nyári pihenő után a következő szezonban hasonló sikereket kívánunk a csapatnak.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

“Fiatalokkal az egészségért szellemi vetélkedő Szekszárdon”

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete az idei évben is megszervezte a „Fiatalokkal az egészségért”szellemi vetélkedőt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen, melyen a szekszárdi középiskolákból 9 három fős csapat vett részt. A vetélkedő helyszíne: Olvass tovább...

Alapszervezetek

Határtalan civil együttműködések

Március 15-én a szlovákiai Füleken megrendezett ” Határtalan civil együttműködések”  jubileumi programon vettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet vezetőségi tagjai. A rendezvényt a salgótarjáni székhelyű Lélekpendítők Társasága szervezte. A Füleki Városházán a meghívott salgótarjáni és füleki Olvass tovább...