A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében

Vezető: Kiss Anett pszichológus
Időpont: 2022. május 16.

Az előző foglalkozáson újabb házi feladatot kaptunk, ezek elemzésével kezdtük meg a mai foglalkozást, majd vidám beszélgetéssel folytattuk.

Bemutatkozott új tagtársunk is, aki nagyon vágyott már egy jó kis közösségre, társakra, akikkel szabadidejét hasznosan el tudja tölteni. A lelkének is szüksége van egy kis segítségre, ezért jelentkezett a stresszoldóra. Szeretettel fogadtuk csoportunkba.

Az óra hátralévő részében a közkedvelt relaxáció következett, ezzel zártuk az órát. 

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók:
Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft, Hatvan Tv

 

 

 

 

                                  

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szentmise a daganatos betegekért a Rákellenes Világnap alkalmából – Salgótarjánban

A Kisboldogsszony Római Katolikus templomban február 02-án 10 órától az ünnepi szentmisét Varga András plébános atya celebrálta és a Rákellenes Világnap alkalmából  a daganatos betegek gyógyulásáért  imádkoztunk. András atya személyes hangvételű, gondolatindító. cselekvésre buzdító meleg szavai minden jelen lévőt Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet 2017. januári programja

2017.01.17. Egészségklub „Misszió” Dokumentumfilm az önkéntes munkáról Balassi Bálint Megyei Könyvtár 16-18 óra       2017.01.25 . „Gyöngyposta” Együtt a méhnyakrák prevenció jegyében! Helyszín: Siti Múzeum tér 1400-1600 Kerekasztal szakemberek bevonásával  A helyszínen 14 órától figyelemfelkeltő Olvass tovább...

Alapszervezetek

10 ezer lépés a Tátrában

42 fő, 7 nap, 88 km. Több mint 10 ezer lépés a Lengyel és a Bélai Tátrában. Csodálatos helyeken, esőben, jó időben kéz és lábtörés nélkül. Sikerült az Egri Alapszervezet tagjainak!