A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében

Vezető: Kiss Anett pszichológus
Időpont: 2022. május 16.

Az előző foglalkozáson újabb házi feladatot kaptunk, ezek elemzésével kezdtük meg a mai foglalkozást, majd vidám beszélgetéssel folytattuk.

Bemutatkozott új tagtársunk is, aki nagyon vágyott már egy jó kis közösségre, társakra, akikkel szabadidejét hasznosan el tudja tölteni. A lelkének is szüksége van egy kis segítségre, ezért jelentkezett a stresszoldóra. Szeretettel fogadtuk csoportunkba.

Az óra hátralévő részében a közkedvelt relaxáció következett, ezzel zártuk az órát. 

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók:
Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft, Hatvan Tv

 

 

 

 

                                  

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hogyan igazodjunk el a daganatok és a táplálkozás útvesztőiben?

A Sárszentágotai Alapszervezet és a Sárbogárdi Cukorbetegek Klubja szeretettel hívja az érdeklődőket 2019. június 26-án 17:00 órára Porcsalmyné Henter Izabella Msc dietetikus, táplálkozástudományi szakember előadására. Helyszín: Művelődési Ház (Sárbogárd, Hősök tere 3. )

Alapszervezetek

10 ezer lépés a Tátrában

42 fő, 7 nap, 88 km. Több mint 10 ezer lépés a Lengyel és a Bélai Tátrában. Csodálatos helyeken, esőben, jó időben kéz és lábtörés nélkül. Sikerült az Egri Alapszervezet tagjainak!

Alapszervezetek

Tisztújítás és farsang a Gyöngyösi Alapszervezetnél

A februári 6-ai taggyűlésünkön ismét több mint negyven fő vett részt. Rövid köszöntés után rátértünk a napirendi pontokra: Beszámoló a Bugát Pál Kórházban tett látogatásunkról Tisztújítás Farsang Egyebek 1. A vezetőség beszámolt a január 25-én Olvass tovább...