Bea a Liga futó- és gyalogló körének vezetője volt, alapító tagja az OncoTeam futócsapatnak. Futott, gyalogolt a daganatos betegekkel még a kemoterápiák között is. Az életét a rákellenes harcnak szentelte. 2020. április 29-én távozott közülünk. Lelkesedését, emlékét szívünkben őrizzük azóta is. 

A Covid-járvány miatt a tavalyi esemény elmaradt, idén viszont megemlékezhetünk Beáról egy közös futással, sétával.

Örömmel várunk mindenkit, aki szeretettel gondol Beára!

A rendezvény időpontja: 2022. június 2. csütörtök 16:00

Helyszíne: Vérmező

Előzetes regisztrációt kérünk a 225-1621-es telefonszámon, vagy az info@rakliga.hu e-mail címen.

Találkozó a piros ponttal jelzett területen, a Mikó utca és Attila út sarkán. Az útvonal hossza 1,6 km. Gyalogosoknak 20 perc, a futók háromszor teszik meg a kört.

 

Kategóriák: EseményekMozgás

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani júniusi mozgásprogramok

A Hatvani Alapszervezet beszámolója  Alapszervezetünk tagjai júniusban is folytatták mozgásprogramjaikat.  Kis létszámban, szabályokat, a maszk és távolságtartást betartva sétaköröket, nordic walking-, kerékpár túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint a környék településeire Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!  

Alapszervezetek

Májusi mozgásprogramok Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Kis létszámban, szabályokat, a maszk és távolságtartást betartva sétaköröket, nordic walking- és kerékpár túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint a környék településeire.  Sétakör májusban összesen: 388,02 km Olvass tovább...