A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kis csapatunk úgy döntött, hogy az április 27-i szerdát nem túrázással töltjük, hanem – gondolva azokra a társainkra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak túrázni – ismét fürdőzni megyünk Bükkszékre.

Ezúttal is úszással, szaunázással, sókamrázással és nem utolsósorban – enyhítve fájdalmainkat – kellemes Salvus gyógyvizes fürdőzéssel töltöttük a napot, de volt, aki az élménymedencében élvezte a pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany jótékony hatását.

A bükkszéki sókamra más szóval inhalatórium az ország legkülönlegesebb sókamrája, ahol sűrített levegővel valódi Salvus vizet porlasztanak a helyiségbe s az így keletkezett ködpárát lélegzik be főleg az allergiás, asztmás betegek.

Mindannyian kellemesen elfáradva, de mégis felfrissülve, újult erővel érkeztünk haza.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat – Decemberi program

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző Torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Kézműves foglalkozás – Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgással a rák ellen! Rendezvény Pusztaszabolcson

Sok szeretettel várunk Minden Érdeklődőt salátabárra és beszélgetésre arról, ami bizonyított: a mozgás betegségmegelőző minden tekintetben. Adózzunk együtt ennek a lehetőségnek! Időpont: 2018. április 28. Helyszín: Pusztaszabolcs, K2 Gym&Fitness A programokról bővebben K2 GYM facebook Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Kirándulás Kiskörén és Poroszlón

Július 2-án egésznapos kirándulást szerveztünk a MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezet tagjainak. Megnéztük a Kiskörei Vízlépcsőt, majd Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban gyönyörködtünk a csodás vízivilágban.