A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kis csapatunk úgy döntött, hogy az április 27-i szerdát nem túrázással töltjük, hanem – gondolva azokra a társainkra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak túrázni – ismét fürdőzni megyünk Bükkszékre.

Ezúttal is úszással, szaunázással, sókamrázással és nem utolsósorban – enyhítve fájdalmainkat – kellemes Salvus gyógyvizes fürdőzéssel töltöttük a napot, de volt, aki az élménymedencében élvezte a pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany jótékony hatását.

A bükkszéki sókamra más szóval inhalatórium az ország legkülönlegesebb sókamrája, ahol sűrített levegővel valódi Salvus vizet porlasztanak a helyiségbe s az így keletkezett ködpárát lélegzik be főleg az allergiás, asztmás betegek.

Mindannyian kellemesen elfáradva, de mégis felfrissülve, újult erővel érkeztünk haza.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vedd kezedbe a sorsod!

Tizenkettedik alkalommal rendezett figyelemfelkeltő sétát a mellrák elleni küzdelem jegyében a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya 2020. október 09-én a nógrádi megyeszékhelyen. A résztvevők a Balassi Bálint Megyei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés Rózsaszentmártonban

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete 2023.04.26-án megtartotta éves közgyűlését, amelyen megválasztotta a tisztségviselőit is.    

Alapszervezetek

Séta a Kerecsendi Berek-erdő Tanösvényen

Az Egri Alapszervezet tagjai április 7-én az egészség megőrzés érdekében csatlakoztak a Bükki Vörös Meteor SE  “Egészség séta” programjához. A 9 km-es távot 23 fő nagy lelkesedéssel tette meg csodálatos időben a szép tavaszi virágok  – Olvass tovább...