A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kis csapatunk úgy döntött, hogy az április 27-i szerdát nem túrázással töltjük, hanem – gondolva azokra a társainkra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak túrázni – ismét fürdőzni megyünk Bükkszékre.

Ezúttal is úszással, szaunázással, sókamrázással és nem utolsósorban – enyhítve fájdalmainkat – kellemes Salvus gyógyvizes fürdőzéssel töltöttük a napot, de volt, aki az élménymedencében élvezte a pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany jótékony hatását.

A bükkszéki sókamra más szóval inhalatórium az ország legkülönlegesebb sókamrája, ahol sűrített levegővel valódi Salvus vizet porlasztanak a helyiségbe s az így keletkezett ködpárát lélegzik be főleg az allergiás, asztmás betegek.

Mindannyian kellemesen elfáradva, de mégis felfrissülve, újult erővel érkeztünk haza.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségügyi szűrések Mátranovákon

A Bomrardier Transportation Hungary Kft Mátranováki Gyárában  2019.04.25-én tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérést, PSA tesztet, szájüregi és anyajegyszűrést végeztek a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei. A nap statisztikája a következő: PSA:                       93 fő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szűrések Egerben és Felnémeten

Szeptember 2-án a Felnémeti Gasztronómiai Fesztiválon, valamint szeptember 3-án az Egri Egészség és Környezetvédő Egyesület által szervezett Közösség a Családokért programon vett részt a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete szűrési programjával . Mind két helyen Olvass tovább...