Az éves közgyűlésre 2022. április 28-án 13 órától került sor a Sugárterápia szeminárium termében. Esős időben gyülekeztek a ligatagok. A Klinika területén maszk használata kötelező volt.

110 liga tagból 34 fő volt jelen. A közgyűlés határozatképtelen lett, a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

14 órakor kezdődő közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes volt. Megválasztásra kerültek a szükséges bizottsági tagok. Dr. Hallay Judit elnök előterjesztette a beszámolót az alapszervezet 2021. évi munkájáról, ismertette a 2022 évi programtervet. Ezután Boros Csabáné helyett, – aki betegség miatt nem lehetett jelen – Kozempel Zsuzsánna terjesztette a közgyűlés elé a 2021 évi gazdasági beszámolót, majd a 2022. évi gazdasági tervet.

A beszámolókat a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Borosné Eszternek mielőbbi gyógyulást kívántak, születésnapja alkalmából sok szeretettel gondoltak rá. Sok erőt, kitartást kívántak neki.

Kozempel Zsuzsánna javaslatot kért a Magyar Rákellenes Liga Felügyelő Bizottsági tagjára. Javaslat nem érkezett a tagok részéről.

A két gyűlés között aktuális dolgok megbeszélésére került sor.

Dr. Hallay Judit betegséggel – egészséggel kapcsolatos hasznos dolgokról tájékoztatta tagságot. Javasolta orvosokkal a kapcsolat felvételt, új tagok belépésére.

Kozempel Zsuzsánna tájékoztatta a jelenlevőket a menekültek részére önkéntes pontokon való részvételről, az örökmozgóról. Gyaloglás minden hétfőn 9 órától lesz a Klinika villamos megállóból.

Május 12-én lesz a bográcsozás a Polgármesteri Hivatal Pihenő házában.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kihívások hete a Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnázium és Szakközépiskolában

Egészség (prevenció), környezetvédelem és sport jegyében zajlott a hét. A Kihívás hetének célja az volt, hogy kedvet teremtsünk a mozgáshoz, az egészséges táplálkozáshoz, az újrahasznosítható anyagok felhasználásához. Minden napra jutott valamilyen érdekes és tanulságos program. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Taggyűlés és előadás Gyöngyösön

Soron következő taggyűlésünket március 6-án a szokásos időpontban tartottuk, melyet összekötöttünk egy előadás meghallgatásával. Vendégünk volt Nagy-Kovács Magdolna a Bugát Pál Kórház vezető dietetikusa. Legfontosabb napirendi pontunk a március 20-án esedékes választásra a meghívók átvétele Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet harmadjára csatlakozott a Rákellenes Világsétához 2023. január 8-án 15-16 óráig. ¾ 3-kor gyülekeztünk a Nagyerdei stadion északi kapujánál. Az M1 televízió riportja után 31 fő 15:00 órakor indult el a sétára, borult Olvass tovább...