Az éves közgyűlésre 2022. április 28-án 13 órától került sor a Sugárterápia szeminárium termében. Esős időben gyülekeztek a ligatagok. A Klinika területén maszk használata kötelező volt.

110 liga tagból 34 fő volt jelen. A közgyűlés határozatképtelen lett, a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

14 órakor kezdődő közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes volt. Megválasztásra kerültek a szükséges bizottsági tagok. Dr. Hallay Judit elnök előterjesztette a beszámolót az alapszervezet 2021. évi munkájáról, ismertette a 2022 évi programtervet. Ezután Boros Csabáné helyett, – aki betegség miatt nem lehetett jelen – Kozempel Zsuzsánna terjesztette a közgyűlés elé a 2021 évi gazdasági beszámolót, majd a 2022. évi gazdasági tervet.

A beszámolókat a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Borosné Eszternek mielőbbi gyógyulást kívántak, születésnapja alkalmából sok szeretettel gondoltak rá. Sok erőt, kitartást kívántak neki.

Kozempel Zsuzsánna javaslatot kért a Magyar Rákellenes Liga Felügyelő Bizottsági tagjára. Javaslat nem érkezett a tagok részéről.

A két gyűlés között aktuális dolgok megbeszélésére került sor.

Dr. Hallay Judit betegséggel – egészséggel kapcsolatos hasznos dolgokról tájékoztatta tagságot. Javasolta orvosokkal a kapcsolat felvételt, új tagok belépésére.

Kozempel Zsuzsánna tájékoztatta a jelenlevőket a menekültek részére önkéntes pontokon való részvételről, az örökmozgóról. Gyaloglás minden hétfőn 9 órától lesz a Klinika villamos megállóból.

Május 12-én lesz a bográcsozás a Polgármesteri Hivatal Pihenő házában.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Flórián napi ünnepség Tamásiban

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vezetője személyes meghívást kapott a Flórián Nap és a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület 145. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepélyre. Az ünnepség a Szent Flórián (tűzoltóság védőszentje) tiszteletére megtartott Szentmisével kezdődött, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Amatőr gondolatok a Feing shui-ról. Mire jó egyáltalán?

Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2019. április 17. Előadó: Bana Éva Az emberek többsége sok minden iránt érdeklődik, de időhiány Olvass tovább...

Alapszervezetek

Különleges NŐNAP Gödöllőn

2020-03-18 Ebben a szép, napsütéses időben, …feloldva mindennapjaink nehézségeit…., idézzük fel még egyszer azt a napot , amikor bennünket, NŐKET ünnepeltek . 🥰 A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közössége, Vajek Olvass tovább...