Az éves közgyűlésre 2022. április 28-án 13 órától került sor a Sugárterápia szeminárium termében. Esős időben gyülekeztek a ligatagok. A Klinika területén maszk használata kötelező volt.

110 liga tagból 34 fő volt jelen. A közgyűlés határozatképtelen lett, a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

14 órakor kezdődő közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes volt. Megválasztásra kerültek a szükséges bizottsági tagok. Dr. Hallay Judit elnök előterjesztette a beszámolót az alapszervezet 2021. évi munkájáról, ismertette a 2022 évi programtervet. Ezután Boros Csabáné helyett, – aki betegség miatt nem lehetett jelen – Kozempel Zsuzsánna terjesztette a közgyűlés elé a 2021 évi gazdasági beszámolót, majd a 2022. évi gazdasági tervet.

A beszámolókat a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Borosné Eszternek mielőbbi gyógyulást kívántak, születésnapja alkalmából sok szeretettel gondoltak rá. Sok erőt, kitartást kívántak neki.

Kozempel Zsuzsánna javaslatot kért a Magyar Rákellenes Liga Felügyelő Bizottsági tagjára. Javaslat nem érkezett a tagok részéről.

A két gyűlés között aktuális dolgok megbeszélésére került sor.

Dr. Hallay Judit betegséggel – egészséggel kapcsolatos hasznos dolgokról tájékoztatta tagságot. Javasolta orvosokkal a kapcsolat felvételt, új tagok belépésére.

Kozempel Zsuzsánna tájékoztatta a jelenlevőket a menekültek részére önkéntes pontokon való részvételről, az örökmozgóról. Gyaloglás minden hétfőn 9 órától lesz a Klinika villamos megállóból.

Május 12-én lesz a bográcsozás a Polgármesteri Hivatal Pihenő házában.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A salgótarjáni Juniális részesei voltunk

Felkérésre 2016. július 2-án a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei részt vettek a város hagyományos Juniális rendezvényén. A délelőtt folyamán az érdeklődők táplálkozási és életmódbeli tanácsadással egybekötött állapotfelmérésen, emlőönvizsgálat oktatáson vehettek részt. A férfiak felvilágosítást Olvass tovább...

Borsodnádasdi Alapszervezet

Alapszervezeti névadó és rózsaszín séta

Borsodnádasdi Dr. Kubinyi Pál Alapszervezet Idei őszi figyelemfelhívó sétánkat 2019. 09. 16-án 15 órától tartottuk. 13 órától már folyt a szűrés a Művelődési Házban. A Borsodnádasdi Praxisközösség támogatásával rózsaszín esernyőket tudtunk a sétálók között kiosztani, Olvass tovább...