A  Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Ez alkalommal egy könnyed sétát szerveztünk április 13-án lakóhelyünk, szűkebb hazánk környékén.

Ellátogattunk a festői szépségű gyöngyösi Deli-tóhoz, mely a város dél-nyugati részén kb. egy kilométerre található 54 hektáros víztározó. A tározó 1975-ben készült el és 70,3 km2 vízgyűjtő területtel rendelkezik, amit a Toka- és Tarján-patak táplál.

A Gyöngyös környéki emberek kedvelt horgászparadicsoma, ahol esőbeállók, asztalok, nyársalók, várják a horgászokat, kirándulókat.

Nagyon szép napos időben jártuk körbe a tavat és csodálhattuk meg a tó környékének rendkívül gazdag növény- és élővilágát.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív foglalkozás Hatvanban

Mai kreatív klubfoglalkozásunk kincse! Mosolygós arcocskája  minket is jókedvre derített.

Alapszervezetek

ADVENT Egerben

Bensőséges ünnepséggel búcsúzott az Egri Alapszervezet a 2017-es évtől és a Bartakovics Béla Közösségi Háztól. A Tinódi Sebestyén tagiskola 50 fős gyerek szereplői teljesen elkápráztatták a jelenlévőket. Meghallgathattuk a második osztályosok adventi előadását, a negyedikesek zenés, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Együttműködés a Tolna megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal

2020-03-06 A Tolna megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója meghívására jelen volt a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének elnöke is. A Magyar Rákellenes Liga és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság között igen jó munkakapcsolat keretében számos közös Olvass tovább...