A Magyar Rákellenes Liga Dr. Kubinyi Pál Borsodnádasdi Alapszervezete ünnepélyes keretek között megtartotta éves rendes Közgyűlését 2022. április 6-án a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár dísztermében.

Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen a pandémia rendkívüli módon csökkentette a személyes találkozások lehetőségét. Zárt térben alig-alig találkozhattunk az elmúlt két évben, néhány kivételtől eltekintve szinte csak a szabadtérben zajlottak programjaink.

Örömteli volt újra találkozni!

A 141 fős tagságból mintegy 73 szavazásra jogosult révén határozatképességgel a meghirdetett időpontban kezdetét vehette a Közgyűlés.

Legfőbb napirendjeit a 2021. év szakmai és pénzügyi beszámoló, valamint a 2022-es év szakmai és pénzügyi tervei alkották, melyeket a Közgyűlés egyhangúlag elfogadott.

Egy kis molnárkalács, egy kis pogácsázás mellett szívesen hallgattuk Juhász András előadásában a mindenkor oly kedves nosztalgia-dalokat gitárja kíséretében. Köszönet András a mindenkori önzetlenségért!

Jó volt újra találkozni!

Boldogan emlékeztünk vissza az elmúlt időszak együtt töltött programjaira, s reményekkel várjuk az elkövetkezendő időszakra tervezett sokszínű terveink megvalósulását.

Nagyon reménykedünk, hogy semmi rendkívüli nem gátolja meg elképzeléseink sikerre vitelét!

Köszönet önkéntes tagjaink szervező és lebonyolító munkájáért, köszönet a közösségi ház munkatársainak!

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Mért fontosak a szűrővizsgálatok és mit jelent a Movember Mozgalom

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Egészségklub 2016. november 15-én  tartotta rendezvényét. Először rövid szóbeli tájékoztatást kaptak a jelenlévők a szűrések jelentőségéről, formáiról, a korai felismerés döntő fontosságáról. Az Olvass tovább...

Egyéb

Miért fontos a megfelelő táplálkozás?

Táplálkozási tanácsadás daganatos betegeknek