Azt elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sokaknak jelent gondot az szja 1 százalékának online felajánlása. Pedig, ha van ügyfélkapu regisztráció, akkor egy perc az egész! Mutatjuk!

Hasznos linkek:
www.rakliga.hu/1szazalek
www.eeszja.nav.gov.hu

Akkor is rendelkezhetsz személyi jövedelemadód 1 százalékáról, ha gyermeket nevelsz és adóvisszatérítést kaptál! A NAV állásfoglalást adott ki, melyben tisztázták: a visszafizetett adó 1+1 %-a is felajánlható!

Május 20-ig ellenőrizhetjük az adóhatóság által elkészített személyi jövedelemadó tervezetet és ezzel együtt nyilatkozhatunk a befizetett összeg 1+1 százalékáról. A rendelkezéshez a támogatni kívánt szervezet adószámára van szükség.

A Magyar Rákellenes Liga adószáma: 19653417-2-43

Köszönjük, ha minket támogatsz!

Kategóriák: 1%

Kapcsolódó bejegyzések

1%

Még van két nap! Köszönjük, ha a javunkra rendelkezel. Hasznos linkek: www.rakliga.hu/1szazalek www.eeszja.nav.gov.hu A személyi jövedelemadó 1 százaléka nagyon fontos a Magyar Rákellenes Liga számára. Hogy miért?    

1%

Kérjük, segítse a Magyar Rákellenes Liga munkáját adója 1%-ával!

A Magyar Rákellenes Liga 1%-os kampányának főszereplője a 33 éves Krisztina, aki maga is méhnyakrákkal küzd, megkapó őszinteséggel vállalja fel a betegségét és kéri az Ön segítségét is a saját és betegtársai részére. Már az Olvass tovább...

1%

Rendelkezett már az 1%-ról?

Kedves Adományozónk! Kérjük, adója 1%-ával segítse a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2019-ben is! Köszönjük! Adószámunk: 19653417-2-43 A rendelkezőnyilatkozat elektronikusan, papíralapon vagy személyesen is benyújtható a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár önálló nyilatkozatként is a „18EGYSZA” lapon. Az Olvass tovább...