Azt elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sokaknak jelent gondot az szja 1 százalékának online felajánlása. Pedig, ha van ügyfélkapu regisztráció, akkor egy perc az egész! Mutatjuk!

Hasznos linkek:
www.rakliga.hu/1szazalek
www.eeszja.nav.gov.hu

Akkor is rendelkezhetsz személyi jövedelemadód 1 százalékáról, ha gyermeket nevelsz és adóvisszatérítést kaptál! A NAV állásfoglalást adott ki, melyben tisztázták: a visszafizetett adó 1+1 %-a is felajánlható!

Május 20-ig ellenőrizhetjük az adóhatóság által elkészített személyi jövedelemadó tervezetet és ezzel együtt nyilatkozhatunk a befizetett összeg 1+1 százalékáról. A rendelkezéshez a támogatni kívánt szervezet adószámára van szükség.

A Magyar Rákellenes Liga adószáma: 19653417-2-43

Köszönjük, ha minket támogatsz!

Kategóriák: 1%

Kapcsolódó bejegyzések

1%

2017-től változott az adóbevallás, és így az 1% felajánlásának menete is

Kedves Adományozók! 2017-től változott az adóbevallás, és így az 1% felajánlásának menete is. Mi okozhat problémát? Korábban, ha valaki nem tudta, vagy nem akarta elkészíteni a saját személyi jövedelemadó bevallását, megkérhetett rá egy hozzáértő ismerőst, Olvass tovább...

1%

Rendelkeztél már adód 1%-áról?

Kedves Adományozónk! Mire költjük az szja felajánlásokat?Íme a legfontosabb feladataink, rendezvényeink és eredményeink.Idén is ajánld fel adód 1% százalékát! Kérjük, adód 1%-ával segítsd a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2022-ben is! Köszönjük! Adószámunk: 19653417-2-43  A rendelkezést legkésőbb 2022. Olvass tovább...