A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022.március 29-én tartotta a 2021. évi beszámoló közgyűlését.

Az esemény helyszíne a Salgótarjáni Gyermektábor volt. Hosszú kihagyás után találkozhattunk zárt térben, ünnepi körülmények között. Örömünkre szolgált és köszönet a tagságnak, hogy százegy fő, a tagság több,  mint két harmada jelen volt.

Az alapszabályban rögzítetteknek megfelelően lefolytatott beszámoló  közgyűlés után egy kis zenés-verses műsor következett, vetítésre került a szervezet életéről egy 15 perces film is.

Itt kerültek átadásra a 2022. évi Béres cseppek. Mód volt kötetlen beszélgetésekre, a programok egyeztetésére is, melyekből remélhetőleg minél több megvalósulhat.

Pezsgős köszöntő után közös ebéd volt végül tombolasorsolás zárta a programot.

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Testközelben a rák – interaktív kiállítás Siófokon

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete szervezésében 2016. szeptember 05-én, a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában megnyitottuk a „Testközelben a rák!” című interaktív kiállítást, melyet a Roche Magyarország Kft. ajánlott fel a Ligának. A bemutató Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Rákellenes Kódex – Képzés alapszervezeti vezetőknek

Az Európai Rákellenes Kódexről tartottunk továbbképzést az alapszervezeti vezetőknek. A képzés két bevezető előadásból és négy csoportos foglalkozásból állt. A képzést tartók és résztvevők is elégedetten és egymástól sokat tanulva mentek haza.

Alapszervezetek

Túra-Kultúra program a miskolciakkal

A Miskolci Segítő Szolgálat Túra-Kultúra klubja kirándulást szervezett Budapestre 2023.02.14-én. A csapat megtekintette az El Greco kiállítást, látogatást tett a Vajdahunyad várában, majd a Zene Házába a Népművészeti Múzeumba is ellátogatott.