A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy kétfelé veszi az irányt január 12-én, a szokásos szerdai napon.

Vannak köztünk, akik nagyon szeretnek fürdőzni, ezért kiszemeltük Bükkszék fürdőt. A csodálatos Bükkszék a Mátra és a Bükk lábánál, a Tarna folyó völgyében fekszik, megyeszékhelyünktől, Egertől mintegy 20 kilométerre.

Csapatunk másik fele – a fürdőzést nem kedvelő – viszont túrázni indult Kékestetőre, s innen ereszkedtek le egészen Mátrafüredig.

Mindkét csapat remekül érezte magát, ki a 39 fokos SALVUS vizes (számos gyógyhatása ismert) fürdőben, ki pedig a nyugalmat árasztó erdőben.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Melanóma szűrés Egerben

Szervező: Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete Helyszín: Civil Közösségek Háza Ideje: 2022. július 18., 10-15 óráig Résztvevők: tagság Létszám: 23 fő Program célja : a bőrrák megelőzése Címe: Melanóma szűrés A beszámolót készítette: Bak Imréné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mért fontosak a szűrővizsgálatok és mit jelent a Movember Mozgalom?

november 17-én került sor a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete soron következő rendezvényére. Először rövid szóbeli tájékoztatást kaptak a jelenlévők a szűrések jelentőségéről, formáiról, a korai felismerés döntő fontosságáról. A szűrővizsgálatok elsődleges célja, hogy előmozdítsa Olvass tovább...