A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy kétfelé veszi az irányt január 12-én, a szokásos szerdai napon.

Vannak köztünk, akik nagyon szeretnek fürdőzni, ezért kiszemeltük Bükkszék fürdőt. A csodálatos Bükkszék a Mátra és a Bükk lábánál, a Tarna folyó völgyében fekszik, megyeszékhelyünktől, Egertől mintegy 20 kilométerre.

Csapatunk másik fele – a fürdőzést nem kedvelő – viszont túrázni indult Kékestetőre, s innen ereszkedtek le egészen Mátrafüredig.

Mindkét csapat remekül érezte magát, ki a 39 fokos SALVUS vizes (számos gyógyhatása ismert) fürdőben, ki pedig a nyugalmat árasztó erdőben.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés Bükkszentkereszten

Annak ellenére, hogy a meteorológia egész napos esőt jósolt, kora reggel elindult a bérelt autóbusz a  MRL Salgótarjáni Alapszervezet Simonton Klubjának lelkes tagjaival. A lombos fák alkotta zöld „alagúton” vitt az utunk és már az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvaniak kirándulása Szentendrére

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK tagjai a festői szépségű Szentendrére látogattak el. Fő úti célunk a Skanzen megtekintése volt. Több mint 60 hektárnyi területen fekszikez a magyar népi kultúra egyik legszebb gyűjteménye. A Szabadtéri Néprajzi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás 4. Időpnt: 2018. szeptember 12. Vezeti: Poórné Mike Éva  A hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán rózsákkal díszített asztali díszt készítettünk! Az asztalunk dísze lesz otthon. Szorgos kezek ügyeskedtek, közben vidáman cseverésztünk.