A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Tagságunk úgy döntött, hogy kétfelé veszi az irányt január 12-én, a szokásos szerdai napon.

Vannak köztünk, akik nagyon szeretnek fürdőzni, ezért kiszemeltük Bükkszék fürdőt. A csodálatos Bükkszék a Mátra és a Bükk lábánál, a Tarna folyó völgyében fekszik, megyeszékhelyünktől, Egertől mintegy 20 kilométerre.

Csapatunk másik fele – a fürdőzést nem kedvelő – viszont túrázni indult Kékestetőre, s innen ereszkedtek le egészen Mátrafüredig.

Mindkét csapat remekül érezte magát, ki a 39 fokos SALVUS vizes (számos gyógyhatása ismert) fürdőben, ki pedig a nyugalmat árasztó erdőben.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés Hegyvidéken

A Rákellenes Általános Szolgálat (RákÁSZ) és a Hegyvidéki Alapszervezet  is örömmel csatlakozott, a Mályvavirág  Alapítvány felhívásához. Sokan fűztek rózsaszín gyöngyönkből láncot, az elkészült karkötőket, láncokat az Országos Onkológiai Intézet nőgyógyászati osztályán fekvő betegeknek adjuk át. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Jogosan a betegjogokról – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2019. január 8-án 13 órakor a JOGOSAN A BETEGJOGOKRÓL című előadásra. Előadó: Szécsiné Fazekas Márta betegjogi képviselő Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma (Markhot Ferenc u. 1-3.)

Alapszervezetek

A Mikulás szeretetcsomagokat hozott a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Hospice és Sztrók Osztályára

Advent idején különösen fontos az elesettekre, a betegekre való odafigyelés. Sokan vannak köztük, akiknek nincs támaszuk, akiknek sokat segít már az is, ha egy cseppnyi figyelmet, törődést, szeretetet érezhetnek. A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Olvass tovább...