A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A mozgás és a természetszeretet öröméről a két ünnep közt sem mondtunk le! December 29-én néhány bevállalós társammal együtt nekivágtunk óévbúcsúztató túránknak a ködös, csúszós időben.

A kicsit zord időjárás ellenére jól éreztük magunkat és szokás szerint pezsgővel búcsúztunk az óévtől abban a reményben, hogy szebb, jobb, barátságosabb lesz a következő év.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kihívás Napja Salgótarjánban

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, majd rövid időn belül meghonosodott szerte a nagyvilágban, 1991-ben pedig Magyarországra is megérkezett. A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. május 25-én mozgásba Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orchidea program Egerben

Szertettel várunk minden érdeklődőt Egerben, az Orchidea programra, ahol szűréseken lehet részt venni. A szervezők: Eger Város védőnői KEVIKO Prevenció Kft. Eger Város Védőnői a Családokért Alapítvány Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet

Alapszervezetek

Hogyan igazodjunk el a daganatok és a táplálkozás útvesztőiben?

A Sárszentágotai Alapszervezet és a Sárbogárdi Cukorbetegek Klubja szeretettel hívja az érdeklődőket 2019. június 26-án 17:00 órára Porcsalmyné Henter Izabella Msc dietetikus, táplálkozástudományi szakember előadására. Helyszín: Művelődési Ház (Sárbogárd, Hősök tere 3. )