A Siófoki Alapszervezet megbeszélést tartott 2021.10.06-án “Hogyan tovább az év hátralévő hónapjaiban a vírus erősödés árnyékában?”
Első témaként a védőoltás szükségességét beszéltük meg, illetve az oltással nem rendelkező, de a fertőzésen átesett ligatag figyelmét hívtuk fel a lehetőség átgondolására.
Az év hátralévő hónapjaiban szabadtéri programokon való részvételt szorgalmazzuk a vírus erősődése miatt.
Októberben szeretnénk megtartani a mellrák elleni figyelemfelhívó kampányunkat, ismételten megszólítva a fiatal korosztályt.
A XIV. Kálmán Imre Emléknapok keretében, részt veszünk a Kálmán Imre emléksétán olyan helyszíneket érintve, amely életének fontos állomásaihoz kapcsolódik. Külön öröm számunkra és izgatottan várjuk, hogy az Operett expresszen száguldozva a városban, elbűvölve hallgathatjuk Kálmán Imre legszebb melódiáit.
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Ússz az egészségedért!

A Magyar Rákellenes Liga ebben az évben első alkalommal szervezett úszóversenyt az Európai Rákellenes Hét keretében. Öt helyszínen 261 fő indult a megmérettetésen.

Alapszervezetek

Szentmise a daganatos betegek gyógyulásáért Egerben

Jöjjön el és imádkozzon velünk a daganatos betegekért! Időpont: 2017. február 1. szerda, 17 óra Helyszín: Szent Bernát templom, Eger, Széchenyi u. 15.

Alapszervezetek

Megelőzés a köbön: az elsődleges-, másodlagos-, harmadlagos megelőzés

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete vendége a szeptemberi Stresszoldó Klubban Mihók Viktória pszichológus volt, aki az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos prevenció rejtelmeibe avatott be minket. Sokan a megelőzésen csak a szűrővizsgálatokat értjük, Olvass tovább...