A Siófoki Alapszervezet megbeszélést tartott 2021.10.06-án “Hogyan tovább az év hátralévő hónapjaiban a vírus erősödés árnyékában?”
Első témaként a védőoltás szükségességét beszéltük meg, illetve az oltással nem rendelkező, de a fertőzésen átesett ligatag figyelmét hívtuk fel a lehetőség átgondolására.
Az év hátralévő hónapjaiban szabadtéri programokon való részvételt szorgalmazzuk a vírus erősődése miatt.
Októberben szeretnénk megtartani a mellrák elleni figyelemfelhívó kampányunkat, ismételten megszólítva a fiatal korosztályt.
A XIV. Kálmán Imre Emléknapok keretében, részt veszünk a Kálmán Imre emléksétán olyan helyszíneket érintve, amely életének fontos állomásaihoz kapcsolódik. Külön öröm számunkra és izgatottan várjuk, hogy az Operett expresszen száguldozva a városban, elbűvölve hallgathatjuk Kálmán Imre legszebb melódiáit.
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Önismeret – mert az önkéntesek ezzel az eszközzel dolgoznak

A Lelki Egészség Világnap programja idén az önismeret volt. Délelőtt Goda Gyula pszichiáter tartott előadást az önismeretről. Azért fontos ez az önkéntesek számára, mert a munkájukban saját maguk az eszközök, és ezt az eszközt ismerni, Olvass tovább...

Egyéb

Gyászmise Berniért

“Ki vagy Te, Uram, és ki vagyok én? Tudom, rossz kérdés. Engedj látnom. Árva szívem holt erét töltsd meg, égi Jóság.” (Esterházy Péter) Szeretettel hívjuk a híveket és mindazokat, akik ismerték és szerették HADFI BERNADETTET, hogy jöjjenek el Olvass tovább...