A Magyar Rákellenes Liga 2019. november 12-i rendezvényén az Egri Zenészek Egyesületével együtt, közös programmal köszöntötte a megjelent önkénteseket és az érdeklődőket.
A szép számmal megjelentek meghallgathatták Dorner László pszichológus előadását az önkéntesség serdülőkori és felnőttkori okairól, valamint lélektani vonatkozásairól.
Az előadást követően az Egri Zenészek Egyesületének énekesei, Gonda László vezetésével, zenés műsorral köszöntötték a jelenlévőket.
Köszönjük az előadóknak ezt a tartalmas délutánt.

Önkénteseket ünnepeltek az egri kórházban

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Őszi fesztivál a Nyugdíjas Klubban

A Liszt Ferenc Vasutas Nyugdíjas Klub Őszi Fesztiválján, 2019.október 05-én megtelt a Nagy Endre Rendezvényterem. Vidám kulturális előadásokkal készültek nyugdíjasaink, amellyel szebbé tették a napunkat. Mintegy 10 klub vett részt az eseményen, szerte az országból. Megtiszteltetés Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Infografika pályázat eredményhirdetése Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete és a Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya feladatának tekinti, hogy felhívja a lakosság figyelmét a rákellenes küzdelemre, ebben az egyén felelősségére, a megelőzés, a korai felismerés és az egészség megőrzésének fontosságára. Olvass tovább...