2020-08-18

„MOZGÁS, FITTSÉG, EGÉSZSÉG” címmel a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet szűrőprogramot szervezett az Egri Termálfürdőben.

Az egészség megőrzés és a betegség megelőzés érdekében anyajegy szűrést szerveztünk Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász részvételével, valamint a  vércukor, vérnyomás, testösszetétel mérés az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsadás is a program része volt.

Jordán Mária sportedző, zenés tornájával, a Bükki Vörös Meteor SE. a természetjárás népszerűsítésével a mozgás fontosságára irányította a figyelmet, mely nagyban hozzájárul az egészség megőrzéshez, valamint a kellemes kikapcsolódáshoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet önkéntes segítőinek köszöntése

2020-08-31 Helyszín: Hatvan, Doktay u.18c Időpont: 2020. augusztus 27. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám beszélgetéssel, főzőcskézéssel. Csekélyke jutalmazás volt ez Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért – most először Balassagyarmaton

Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében most először Balassagyarmaton. A Salgótarjáni Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája kezdeményezésére 2019. október 08-án Balassagyarmaton, a város történetében először volt figyelemfelkeltő rendezvény és séta Olvass tovább...