A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Megtartottuk az október havi taggyűlésünket, ahol több mint negyven fő vett részt. A jelenléti ív aláírása és a vezetői köszöntés után megbeszéltük a legfontosabb októberi programunkat.

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja, melynek keretén belül ismét megrendezzük városunkban az emlőrák korai felismerése érdekében a figyelemfelkeltő sétát. A SÉTA időpontja október 8. (péntek) 16 óra. Ennek kapcsán, a vezetőség szervezői feladatain túl, a tagságra is hárul feladat, mint például a dekoráció valamint a séta kellékeinek elkészítése, majd a rendezvénynek otthont adó helyiség (Mátra Művelődési Központ) díszítése, lebontása.

Elhangzott még, hogy október 12-én 13 órakor Egerben, 22-én 14 órakor pedig Hatvanban tartanak sétát a társszervezetek, ahol alapszervezetünk is képviselteti magát.

Továbbiakban:

Tóth Lászlóné tájékoztatta a tagságot, a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő kihívásról, kérte, hogy minél többen vegyünk részt ebben a nemes programban, mely a prosztata rákos beteg férfiak gyógyulására fókuszál.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítőszolgálat novemberben sorra kerülő Önkéntes képzésére alapszervezetünkből 2 fő jelentkezett.

Kirándulást szervezünk október 13-án Székesfehérvárra, ahol a fő cél a Bory-vár megtekintése.

Nagy örömünkre bővült a taglétszámunk, ezúttal 1 fő kérte felvételét.

A feladatok, programok megbeszélése után sor került egy kis beszélgetésre is.

Gyöngyös, 2021. október 6.

Tóth Lászlóné

MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

2013. október 4. Eger – Rózsaszín szalagos séta

http://www.tveger.hu/hirekreszlet.php?hir=7961http://eger.hu/hirek/vezeto-hirek/c/rozsaszin-szalagos-seta

Egyéb

Középiskolai emlőrákellenes program Nógrád megyében

466 tanuló vett részt a felvilágosító előadásokon

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Debrecen

#wordlcancerwalk #Hungary #Debrecen január 10. 15:00 – 16:00 A Debreceni Alapszervezet is csatlakozott a Rákellenes Világsétához. 15 fő vett részt a világsétán.1 5:00 órakor indultunk a Klinika megállóból. A Nagyerdei stadion – Békás tó után Olvass tovább...