A Siófoki Alapszervezet beszámolója
Hétvégén, 2021.08.16-án Nagyberény településen zajlott anyajegyszűrés. A faluban megpezsdült az élet, végre kicsit kimozdulhattak az emberek, falunap keretében közös főzést és egyéb sport- és kulturális fellépéseket is tartottak. Ehhez a rendezvényhez csatlakoztunk a szűréssel, amelynek helyszíne a védőnői rendelő volt.
Az anyajegyekről, fényvédelemről az ismeretterjesztés,  valamint  a gyerekek oktatásához a La Roche-Posay cég kis foglalkoztató füzetet juttatott el, illetve a felnőttek részére termékmintát biztosított. 30 fő élt a szűrés lehetőségével, akik időnként a fakanalat másra bízva érkeztek a szűrésre.
A szűrés, kellemes jó hangulatban zajlott.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gégések klubösszejövetele Miskolcon

MRL Miskolc 2018.10.17. Gége klub A Gége klub mai foglalkozásán a megváltozott munkaképességű személyek részére nyújtható szolgáltatásokról, támogatásról (foglalkozási-szemléletformáló-érzékenyitő szolgáltatásokról, adaptációs támogatásról) tartott előadást Jármai Ágota tanácsadó, amit kérdezz-felelek követett.

Alapszervezetek

Napsütötte kirándulás

A MRL Gyöngyösi Alapszervezetének tagjai kiránduláson vettek részt 2020. november 18-án. Útvonal: Gyöngyössolymos-Kerek gyep-Csepegő forrás-Cserkő-Lajosháza-Gyöngyössolymos. A kirándulásunk nagyon vidámra sikeredett. Nagyon élveztük a napsütötte vidéket. Gombát is kerestünk, de ehetőt nem találtunk.

Alapszervezetek

Hatvani 2019. októberi programajánló

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat  programja: Figyelemfelhívó séta a mellrák ellen! Időpont: 2019. október 11. péntek 14 óra Helyszín:  Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. Előadások és séta a város főutcáján! Stresszoldó csoportfoglalkozás: Olvass tovább...