A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet „Mozgásklub”  záró rendezvényét 2021. augusztus 6-án tartotta a Salgótarjáni Gyermektáborban.

A „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével” című projekt keretében tizenhárom alkalommal volt  klubfoglalkozás különböző helyszíneken, többnyire a szabadban, zöld környezetben.

A záró rendezvényen a klub tagjai elvégezték közösen a Meridián 3-1-2 tornát, majd az összegző gondolatok után az elsajátított ismeretekből a tagok tudástotót töltöttek ki, melyet tombola sorsolás követett.

A program a Palóc Hálózati Szövetség „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével a salgótarjániak egészségéért” pályázati projekt részeként jött létre a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakmai megvalósításával.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Utazás a komfort vonaL/Ton

Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2019. szeptember 25. Téma: Utazás a komfort vona L/T on Előadó: Nagyné Szauzer Ildikó Mai Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Kirándulás Kiskörén és Poroszlón

Július 2-án egésznapos kirándulást szerveztünk a MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezet tagjainak. Megnéztük a Kiskörei Vízlépcsőt, majd Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban gyönyörködtünk a csodás vízivilágban.

Alapszervezetek

Presszó szerda – Éljen az egészség!

2022. március 23-i Presszó Szerdánk-on  két különleges beszámolót halhattunk: Első előadónk  Szabó Csaba  volt,- egyetemi tanár-  a Gödöllői Civil Kerekasztal valamint  Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesületének  az elnöke – a helyes táplálkozásról, a vitaminokról, a felhasznált élelmiszerekről és azok beltartalmáról Olvass tovább...