A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Időpont: 2021. július 25.
Helyszín: Hatvan, Doktay u. 18c

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húszfős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám beszélgetéssel, főzőcskézéssel.

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe! Az idő is nagyon kedvező, szép napsütéses volt egész nap.

Baranyiné Évike és kuktái nagyon finom babgulyást főztek nekünk, de a többiek is segítettek nekik, amiben tudtak.

Sajnos többen a nyaralásuk miatt nem tudtak részt venni a programon, de bízunk benne, hogy jövőre mindannyian együtt leszünk!

Az alapszervezetünk elnökeként hálás szívvel mondtam köszönetet Önkéntes társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak alapszervezetünknek.

Köszönetet szeretnék mondani az Baranyiné Évikének, hogy vendégül látott minket a otthonában!

Hiszem, és mindannyian hisszük : „Egyedül nem megy…..együtt könnyebb…

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.

                                                                                               

                               

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

10Ezer LÉPÉS Program Salgótarjánban

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint az egészség megőrzéséhez legalább napi 10 ezer lépésnyi mozgásra van szükség, ez adta az ötletet, hogy “10 Ezer Lépés Program” néven 2017-ben a Gyógyulj Velünk Egyesület,  a Magyar Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Tesco pályázat nyertese lett a Gödöllői Alapszervezet

Örömhír: a TESCO „Ön választ, Mi segítünk!” Pályázat I. helyezett nyertesei lettünk! 2021. NYÁR Gödöllő – MRL GDL 2021. október 2-án a III.  Városi Egészségnapjára készül a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete  JÓ ÜGYÉRT és GUINNES- Olvass tovább...

Alapszervezetek

„ütés, váltás – győzelem”

A Szekszárdi Alapszervezet ezúton meghív minden kedves érdeklődőt “ütés, váltás – győzelem” címmel Balzsay Károly ökölvívó világbajnok előadására. Időpont: 2016. január 20. (szerda) 17.00 óra Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ           Olvass tovább...