A Gyöngyösi Alapszervezete tagjai 2021. május 11-től 18-ig Bakonyszücsben töltöttek egy hetet.
Szakemberek tartottak előadást az egészséggel kapcsolatba: pszichológus, zeneterapeuta. Kézműves foglalkozáson vettünk részt és fitnesz parkban mozogtunk.
Vasárnap elmentünk a Római Katolikus templomba szentmisére.
Kirándultunk a környéken és meglátogattunk egy kihalt Zsörk nevű települést.
Nem feledkeztünk meg Márta néniről sem, aki ezt a Rehabilitációs Otthont létrehozta. Elmentünk Pápára a sírjához, hogy  megemlékezzünk róla.
Az előadások és kirándulás után megpihentünk az Rehabilitációs otthon udvarán. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kedves Csoporttársak! (Gyöngyös, Veszprém, Szolnok) Első alkalommal töltöttünk együtt napokat. Mindvégig a kedvességeteket a tiszteletet, a szeretetet és az összetartozás erejét éreztük.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

AdakozóKedd Gödöllőn is

#nemrólamszól November 27-én itt Gödöllőn is csatlakoztunk a Giving Thuesday – Adakozó Kedd elnevezésű nemzetközi„rendezvényhez”, mely hetedik alkalommal mozgatja meg világszerte a segíteni szerető és akaró embereket. A Giving Thuesday mozgalom (Adakozó Kedd) ugyanis azért Olvass tovább...

Alapszervezetek

Bográcsozás a debreceni Hívás klubban

Május 9-én második alkalommal került sor bográcsozásra. Boros Csabáné irodavezetővel és Olajos István liga tagunkkal megbeszéltük a teendőket. A hús beszerzést most is Pisti, hagymát, burgonyát, ásványvizet Eszter vette meg. A kenyérért, uborkáért én mentem Olvass tovább...

Alapszervezetek

Őszi képek festése a kézműves foglalkozáson

Újból együtt a Kézműves Klubban. Jó volt végre személyesen találkozni. Örültünk egymásnak, és mindenki lelkesen kezdett festeni őszi színeket.