A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Bár a vírus miatt hagyományos módon nem farsangolhattunk az idén, de február hónap elején egy játékra kértem, invitáltam  alapszervezetünk tagjait és családjukat.

Készítsenek közösen családtagjaikkal, vagy csak a maguk örömére farsangi álarcot, vagy bármit, ami a farsang hangulatát felidézi ezekben a szomorú napokban, fényképezzék le az elkészült remekműveket, és küldjék el nekem a képet.

Lelkesítő volt a felhívás, több család is jelezte, hogy jó kis móka volt!

Két kép az elmúlt évek farsangjáról is. Bízom benne, hogy jövőre már együtt farsangolhatunk!

Addig is mindenkinek jó egészséget kívánok, bízva a mielőbbi találkozásban!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata,  Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.                                                                                  

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Remény és szépség napja Salgótarjánban

2019-11-20 A CsillámVilág Kft. évekkel ezelőtt útjára indított egy programot, amelyet – a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének közreműködésével – először hívtak életre Salgótarjánban. A kezdeményezés célja, hogy az önkéntes hennafestők csodaszép motívumokon keresztül adják Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mit tanácsol a háziorvos pandémia idején?

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Egészségért klubfoglalkozás sorozatának 2021. február 22-i témája a pandémia volt. Az előadó, Dr. Ottmár Piroska, háziorvos, vetítettképes előadásában beszélt a szó jelentéséről, a jelenlegi járványhelyzetet okozó vírus tulajdonságairól, terjedéséről, Olvass tovább...

Alapszervezetek

TB változások, megszűnő és átalakuló hivatalok – tájékoztatás Miskolcon

A Miskolci Alapszervezet tájékoztatta az érdeklődőket a 2017. évi TB változásokról, megszűnő és átalakuló hivatalokról, intézményi változásokról (OEP-NEAK,OTH,ONYF…)