A Hatvani Alapszervezet beszámolója 2021. január 10-éről

A Magyar Rákellenes Liga a Relay for Life-hoz csatlakozva meghirdette alapszervezeteinek az első Rákellenes Világséta (World Cancer Walk) magyarországi szakaszát 2021. január 10-ére.

A Hatvani Alapszervezet tagjai is csatlakoztak a felhíváshoz, 15 órára sétát szerveztünk a Zagyva partra.

A sétánkon részt vett Smidné Vereb Júlianna képviselő asszony is. Séta közben találkoztunk Lestyán Balázs alpolgármester úrral, kedves feleségével és barátaival. Ők külön folytatták sétájukat mint sokan mások is, inkább a magányos sétát választották, de képet küldtek, hogy merre jártak. 

Jó érzés volt találkozni társainkkal! Szigorúan betartottuk a szabályokat, a kötelező maszkhasználatot és távolságtartást!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata,  Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.             

                                                                   

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Mezőberény Sportjáért” elismerés

Leczkésiné Hőgye Katalin vehette át a kitüntetést, amelyhez szívből gratulálunk!

Alapszervezetek

Stresszkezelési technikák a gyakorlatban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. október 26-i Stresszoldó Klubjának témája a stressz és a stresszkezelési praktikák voltak, melyek ismerete és elsajátítása a jelen pandémiás helyzetben igen aktuálisnak és fontosnak mondható. A felkért előadó, Vitek Eszter, Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Gyöngyösi Alapszervezet júliusi programjai

2023.07.18. A Gyöngyösi Alapszervezet csapatából 18-an Budapestre vonatoztunk. Onnan Szentendrére hajóztunk tovább. A nagy melegben fagyiztunk, finom lángost és palacsintát ettünk. Nagyot sétáltunk a gyönyörű Óvárosban, ittunk a nagyon hideg és finom ivókútból, megnéztük a Olvass tovább...