A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2017. december 12-én a Tarján Rendezvényházban tartotta adventi ünnepi rendezvényét 120 fő részvételével.

Ismét eltelt egy év, amelyben voltak nagyon fájdalmas veszteségek: A hit gyertyája után már meggyújtottuk a remény gyertyáján is a lángot.
A meggyújtott gyertyák lángjai  most értük is égjenek, akik annyira hiányoznak most közülünk.
Advent a várakozás mellett az adakozás időszaka: Mi vajon mit adunk embertársainknak?  Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán egy mosolyra, ölelésre, kinyújtott kézre. Engedjük el rossz érzéseinket, legyünk nagylelkűek, elfogadóak, szeretetteljesek!

A jelenlévők köszöntése után ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg az elnök a gálaműsort.

Elsőként a Kanizsai Kamarakórus Barna Terézia vezetésével adott elő az adventi és karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó verses-zenés műsort, amelyet vastapssal jutalmazott a hallgatóság. Ezután Fenyvesi Péter Pál lelkész, pasztorálpszichológus adventi gondolatai következtek, majd felvételről a Jézus születése filmből láthattunk egy részletet Josh Groben énekével.

A műsort az elnök pohárköszöntője zárta: „Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka. Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!

Az ebéd elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen

Kedves Barátaim, Tagjaink, érdeklődő Követőink! Erzsébetek, Zsókák, Böbék , Bözsik , Bettik…. “Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen”( Márai Sándor)   Az MRL-GDL “ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közösség SÉTAKÖR tagjai eltervezték… kigondolták…Erzsébet napi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2023. december 11. hétfő 14 óra Vezeti: Kis Anett pszichológus Segítő Szolgálatunk Stresszoldó klubjában, mint minden hónapban, most is az elmúlt egy hónap történéseit beszéltük meg. Lázasan készülünk a karácsonyi ünnepekre, elmeséltük ki – Olvass tovább...