2020-10-01

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Időpont: 2020. szeptember 28.
Vezető: Sándorné Buda Ildikó

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat 2020. év ősznyitó klubfoglalkozásán az idénynek megfelelő gyümölcsökből készítettünk finomságokat.

Sütőtökből, dióból, cukormentes kekszből, kókuszreszelékből és egyéb hozzávalókból finom csemegét készítettünk, amit a cukorbetegek is nyugodtan elfogyaszthattak.

Szép piros alma, narancs is díszítette asztalunkat, amit később cikkelyekre vágva elfogyasztottak a foglalkozáson résztvevők.

Sándorné Buda Ildikó,a hatvani Albert Schweitzer Kórház dietetikusa a közös munkálatok közben hasznos táplálkozási tanácsokkal látta el a kérdéseikkel hozzá fordulókat.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

      

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 éves a Gyöngyösi Alapszervezet

Taggyűlés és születésnapi ünnepség – 2022. 11. 07. Alapszervezetünk megalakulásának 10. évfordulója alkalmából születésnapi ünnepséget szerveztünk 2022. november 7-én, hétfőn, a szokásos havi taggyűlésünkkel egybekötve. A program első részében megtartottuk a november havi taggyűlésünket, ahol Olvass tovább...

Alapszervezetek

Botra fel! – Nordic walking Gödöllőn

Botra fel! 2019.05.18.-án,  Gödöllő Alsó-park (Világfa)  14.00-17.00″ Botra fel!” Nordic Walking séta a cukorbetegekért – (nemcsak cukorbetegeknek). A CEOSZ (Cukorbetegek Országos Szövetsége) felhívására a Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete idén is csatlakozik a fenti programhoz. A program célja: felhívni Olvass tovább...

Alapszervezetek

Natura nap Gyöngyösön

2023.11.18. Natura nap Mint minden évben, most is megrendezte Gyöngyös város a Natura napot 2023. november 18-án. Az érdeklődők számos eseményen vehettek részt. A gyerekeknek csillámfestés is volt. A felnőttek válogathattak sokféle és színes esemény Olvass tovább...