A jegy ára visszaigénylésének határideje: 2020. november 30.

A Miskolci Nemzeti Színházzal közösen szervezett 2020. március 10-ei jótékonysági színházi estet a COVID-19 járvány miatt elhalasztottuk. Az előadás pótlását őszre terveztük. A járványügyi helyzet jelenlegi alakulása miatt – a színházzal történő egyeztetés alapján – erre a pótlásra ebben az évben nem kerülhet sor, ezért az előadást lemondjuk.

Köszönjük mindenkinek, akik a jegy megvásárlásával a Gálaest célját kívánták támogatni. Bízunk abban, hogy a jegy árát felajánlják az adománygyűjtés céljára: a B.A.Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Onkológia Osztálya (onkológiai kezelésekhez speciális székek és decubitus matracok beszerzése), valamint a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Szervezete (kiemelt programok támogatása) részére.

Kérjük, hogy akik mégis a jegy árának visszatérítésére tartanak igényt, jegyüket postai úton juttassák el a Magyar Rákellenes Ligának.

A levélben írják meg nevüket, lakcímüket, e-mail címüket, és a bankszámlaszámot, amire a jegy árát visszautalhatjuk. Cég esetében az adószámot is kérjük megadni.

Ezekre azért van szükség, hogy a jegyár visszatérítéssel kapcsolatos adókötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni. Az adatokat kizárólag ebben a körben használjuk fel.

Címünk:
Magyar Rákellenes Liga, 1123 Budapest, Ráth György u. 6.

A visszaigénylés határideje 2020. november 30. Az ezután nálunk maradó összeget a meghirdetett és a fentiekben részletezett célnak megfelelően fogjuk felhasználni.

Rozványi Balázs
elnök
Magyar Rákellenes Liga

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Pünkösdi családi egészségnap

Szűrések, előadások, rajzkiállítás, tánc és zene volt a program

Egyéb

Kirándulás Tatára

A Siófoki Alapszervezet idén is nagy sikerű buszos kirándulást szervezett tagjai részére

Egyéb

Elhervadt virágok – meghívó Brjeska Dóri könyvének bemutatójára

Október 8-a a palliatív és hospice ellátás világnapja volt, ennek alkalmából jelent meg Brjeska Dóra Elhervadt virágok című könyve. “Az élet végéről az én szememmel, aki láttam milyen, és rákbetegként nekem is számításba kell vennem, Olvass tovább...