Kedves Táncosok!

Encinek egy fontos dolog jött közbe szombat délelőttre, ezért a szabadtéri táncot csak később tudjátok kezdeni, kb. 2-3 között a menetrendtől függően, hogy mindenki oda tudjon érni. De aki szeretne, mehet korábban is, és a tánc előtt egy szép sétát tehet pl. a Kápolnához. A Csillaghoz a tánc után mennétk, így a program kb. 18:00-kor zárulna, itt is próbáltok a menetrendhez igazodni.

Hogy miért nem tesszük vasárnapra? Mert szombaton erőteljes segítő energiák lesznek, vasárnap pedig nem igazán, fogyókúra kezdéséhez viszont kitűnően alkalmas lesz 🙂.
Remélem, akik eddig jelentkeztek, azoknak ez a későbbi időpont is megfelelő, vagy esetleg akiknek korábban nem volt jó, így ők is tudnak csatlakozni

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Kategóriák: Klubfoglalkozás

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Kézműves a Rákászban

Szeptemberben újra indult a Liga kézműves klubja, igaz kevés, megszabott létszámmal. Egy új tecnikával virágzó fát festettünk.

Klubfoglalkozás

Kézműves klubfoglalkozás

Mosoly.. alkotás .. egy fantasztikus délután ismerkedés a pasztell színeivel.. Ignácz Magdi vezetésével

Klubfoglalkozás

2023. áprilisi programajánló

Időpont változás! Agydaganatos betegek klubja időpontja változott! Május 5-én lesz a következő online alkalom. Várjuk az érdeklődőket. Társasjáték klub – jelentkezni szükséges! Időpont: április 3. (hétfő) 15 óra Helyszín: RákÁsz, Greguss utca 2.   Jelentkezés: Lusztig Olvass tovább...