2020-03-24

Március 12-én a DEKK Sugárterápia szeminárium termében tartotta a Debreceni Alapszervezet éves közgyűlését. A jelenléti ív aláírásakor minden tag megkapta a „Magyar Rákellenes Liga 30 éve az egészségért” jelvényt, valamint a 2019. évi pénzügyi beszámolót és 2020. évi költségvetési tervet.

Boros Csabáné szolgálatvezető ismertette a Magyar Rákellenes Liga elnökének levelét a koronavírussal kapcsolatban.

A megismételt közgyűlésen dr. Hallay Judit beszámolt a 2019. évi szakmai munkáról, Boros Csabáné ismertette a 2019. évi pénzügyi beszámolót. Ezt követően ismertették a 2020. évi programot és költségvetési tervet, melyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott, megköszönve az alapszervezet vezetőségének a végzett munkát.

A tagság visszajelzése alapján nagyon tetszett dr. Hallay Judit elnök asszony közvetlensége, a beszámolóhoz fűzött hasznos tanácsai.

Március 13-tól a koronavírus veszély miatt, annak levonulásáig az Alapszervezet és Segítő Szolgálat valamennyi rendezvényét lemondtuk.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés Bükkszentkereszten

Annak ellenére, hogy a meteorológia egész napos esőt jósolt, kora reggel elindult a bérelt autóbusz a  MRL Salgótarjáni Alapszervezet Simonton Klubjának lelkes tagjaival. A lombos fák alkotta zöld „alagúton” vitt az utunk és már az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Őszi színek festése

A RákÁSZ Kézműves klubjában már az őszt idézik a képek.