Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában.

A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, valamint a 2024-es év program és pénzügyi tervezetét.

A Közgyűlés résztvevői javaslatot tettek a 2024. évi országos választó küldöttgyűlésen magválasztandó tisztségviselők, egy fő elnök, egy fő elnökhelyettes, kilenc fő elnökségi tag, három fő etikai bizottsági tag, három fő felügyelő bizottsági tag személyére. 

A résztvevők megválasztották egy évre az Alapszervezet pótküldöttjét, aki képviseli a küldött akadályoztatása esetén az Egri Alapszervezetet az országos Közgyűlésen.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nyílt nap a Markhot Ferenc Kórház Rendelőintézetében – 10. Egészségnap

Több száz résztvevő különféle szűréseken vehetett részt az Egri Markhot Ferenc Kórház által szervezett 10. Egészségnapon. Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet által végzett PSA szűrést, mivel 100 fő fontosnak tartotta az Olvass tovább...

Alapszervezetek

HERBA-délután

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2024. január 18. Előadó: Báti – Dobos Szilvia természetgyógyász, fitoterapeuta Alapszervezetünk 2024. év első januári programja a HERBA-délután volt. Fitoterápia lehetőségei krónikus betegségek és a prevenció területén címmel Báti-Dobos Szilvia Olvass tovább...