Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában.

A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, valamint a 2024-es év program és pénzügyi tervezetét.

A Közgyűlés résztvevői javaslatot tettek a 2024. évi országos választó küldöttgyűlésen magválasztandó tisztségviselők, egy fő elnök, egy fő elnökhelyettes, kilenc fő elnökségi tag, három fő etikai bizottsági tag, három fő felügyelő bizottsági tag személyére. 

A résztvevők megválasztották egy évre az Alapszervezet pótküldöttjét, aki képviseli a küldött akadályoztatása esetén az Egri Alapszervezetet az országos Közgyűlésen.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

“Egy nap a nőkért” Salgótarjánban

“Egy nap a nőkért” – Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében Figyelemfelkeltő sétát és programot szervezett 2017. október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örökmozgó program Egerben

Cserépfalu, Ördögtorony Tanösvényen jártunk Érdemes bejárni (10 km). Csodaszép! “Cserépfalu kulturális nevezetességeit ( barlanglakások, pincesor), valamint a Déli – Bükk földtani, biológiai (Suba – lyuk) értékeit mutatja”

Alapszervezetek

Egészségnap Boldogon

Időpont: 2024. április. 20 szombat 10-15 óra Helyszín: Ujváry Ferenc Közösségi Szintér és Könyvtár  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata meghívást kapott a Boldogi Egészségnapra. Nagyon értékes előadásokon vehettek részt, akik ellátogattak az egészségnapra! Előadások: Olvass tovább...