Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában.

A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, valamint a 2024-es év program és pénzügyi tervezetét.

A Közgyűlés résztvevői javaslatot tettek a 2024. évi országos választó küldöttgyűlésen magválasztandó tisztségviselők, egy fő elnök, egy fő elnökhelyettes, kilenc fő elnökségi tag, három fő etikai bizottsági tag, három fő felügyelő bizottsági tag személyére. 

A résztvevők megválasztották egy évre az Alapszervezet pótküldöttjét, aki képviseli a küldött akadályoztatása esetén az Egri Alapszervezetet az országos Közgyűlésen.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösiek újévköszöntő túrája

Örökmozgó csapatunk január 5-én útra kelt, hogy az egyik legkedvesebb, legszebb kilátóhelyünkön a varázslatos Eremény-tetőn köszöntsük együtt az újévet. Az Eremény-tető a Mátra egyik legcsendesebb, de szinte a legnagyobb élményt nyújtó kis csodahelye, ahonnan gyönyörű Olvass tovább...

Alapszervezetek

Évindító presszó szerda

MRL Gödöllői Alapszervezet „Add tovább a mosolyodat” közössége Helyszín: Civil Ház (Gödöllő, Szabadság út 23.) Időpont: 2020.január 8 Téma: Mit hoz a Hold 2020-ban? Előadó: Sebők Judit asztrozófus, a te személyes csillagfénykutatód Új év, új Olvass tovább...