Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete

Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban
Időpont: 2019. szeptember 18.
Téma: Gondolatok a mai élet megoldásairól
Előadó: Sebők Judit asztrozófus, a te személyes csillagfénykutatód

Az idei őszi program sorozatunk is nagyon izgalmas témával indul. Egy egyszerűnek tűnő, de mégis talán a legnehezebb: hol és hogyan találunk a problémáinkra megoldást, hogyan tovább, ha már a rutin és régi jól-bevált megoldó képletek nem működnek?
Judit, a mai előadónk is több utat és tanítót követve hosszú tanulás után jutott el a számára ma már természetesnek tűnő útjára. Pici gyermekként is csodálattal nézte a csillagos égboltot, azóta is mindig érezte a szoros kötödést feléjük. Megérzéseit követve, mint intuitív ember tudta ez az ő világa. Elkezdett egy magas filozófiával összekötött asztrológiai tudást tanulni és használni, amivel saját és ma már mások életébe is fényt hozhat nap mint nap.
Az asztrológia (csillagjóslás) nagyon sok mindenben segítségünkre lehet: „sorsunk irányának, feladatainak elemzése, javítható állapotok megsegítése, önmegismerés”
Magas filozófia: írott és gondolati szimbólum rendszereknek az a világa, ami a magyar, de az összes nép meséjében, regéiben és mondavilágában megtalálható, a Fény és a Szeretet erejével irányító életelvek összessége. Ezeket ha vissza gyökereztetjük a csillagos égre, megismerjük belső világunkat, visszatükröződnek megérzéseink, jó úton járásunk óhaja.
Előadásában hallhatunk arról, hogy a régi templomok hogyan kötődtek szimbólum rendszerükkel az ősi hithez, a természethez, s hogy elődeink természetes módon ragaszkodtak a körülöttük lévő teremtett világhoz, a természethez és a természet felettihez. A természet nagyságát csodáló ember még ma is játszik azzal, hogy felhőkből próbál alakzatot mesélni magának, fényes pontokat kapcsol össze az éjszakai égbolton, s éli át a kapcsolódás pillanatnyi varázslatát. Megismerkedhettünk néhány könnyen megtalálható, de általunk kevésbé ismert csillagképet, mint például a
Hattyút, az Ikrek kapuját, s hallhattunk a magyarok nagy vezéréről Nimródról (Orion) elnevezett csillagképről, ami a sorselemzéseknél is fontos szimbólum. Emlékeztetett arra, hogy legjelentősebb uralkodóink is fontosnak tartották megismerni az Égbolt üzenetét. Kiemelve Mátyás királyt, aki például maga olvasta a csillag képeket, így már előre látta a reá váró sorsot.
Születésünk körülményeit, időpont, hely ismeretében- fel tudjuk idézni, és a bolygók, csillagok segítségével képesek vagyunk megérteni, ki hogyan működik, mit hozott magával ebbe az életébe, milyen képességeket, tulajdonságokat kell fejlesztenie, hogy el tudja végezni a maga által vállalt feladatát. Van akinek az van benne a képletedbe- hallgasson többet a megérzéseidre, de az is fontos üzenet lehet, hogy menj ki a kertbe –
ott meggyógyulsz!
Ő vallja, hogy nincs bűnünk, mert amit még nem ismerünk, azt nem tudjuk tanulás nélkül megérteni, s emiatt gyakran tévesen cselekszünk. Ezt tudva inkább a tévedéseink megbocsájtásáért, semmint bűneink miatti vezeklésből folyamodjunk Teremtőnkhöz. Mindenkinél eljön egy pont, ahol már fejlődni, továbblépni szeretne, de ahhoz a nehéz helyzetben benne kellett lenni, fontos volt azt megélni. Akkor és ott vágyjuk a legmélyebben a Fényt, az Áldást, a Tisztánlátást és a Szeretet erejét, amivel meg tudjuk változtatni az életünket. Ehhez kérjük és kaphatjuk az asztrozófia segítségét.

Beszélgettünk még életünk állandó segítőiről: az Angyalokról, a reinkarnációról és még sok mindenről, amiről a tudatalattinkban mindig is tudtunk, a szívünkben hisszük, de elménkkel még talán fel sem fogtuk, még nem merjük hinni.
Nézzünk fel a csillagos égboltra és merjünk hinni egy megváltoztatható életben, a csillagok a Tejút fényében, ami elhozza nekünk a Szeretet Fényét!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó szekszárdi programra

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében  „A beszélt és az írott nyelv zavarai ” Módos Anna gyógypedagógus-logopédus, a Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szekszárdi Tagintézménye igazgató helyettese előadása meghallgatására  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Csatár Olvass tovább...

Alapszervezetek

Salgótarján önkéntesek a Mátraterenyei Egészségnapon

A Mátraterenyei IKSZT felkérésére a Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Népegészségügyi Főosztály munkatársaival részt vettek a település Egészségnapján 2019. szeptember 28-án. Az orvosi rendelőben a megjelentek 9-14 óráig szájüregi és anyajegyszűrésen, EKG vizsgálaton, testanalízis mérésen vehettek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Környezet és egészség – összefogás civil szervezetek között Salgótarjánban – TV felvétel

Egészséges ételek, szűrés, tánc, ének az összefogással megrendezett Környezet és egészség napon. A városi TV felvétele: Környezet és egészség