„Motorral a mellrák ellen”

A Magyar Rákellenes Liga idén harmadik alkalommal szervezett országos motoros figyelemfelkeltő akciót, amelyhez a Salgótarjáni Alapszervezet is kapcsolódott.

A Salgótarjáni Alapszervezet 14 önkéntese várta a Balassi Bálint Megyei Könyvtár előtt és fogadta szeretettel a gyülekező motorosokat. A motorok pink szalagokat kaptak, a motorosok Béres cseppet, pink gyöngykarkötőt és az elnök köszöntő és köszönő szavai után átvették a Budapestre, az Országos Onkológiai Intézetbe viendő salgótarjáni üzenetet:

„Időben lépj, s tovább élsz! Rendszeres önvizsgálattal, szűrővizsgálattal, felelősségteljes, egészségtudatos életmóddal!”

Az Országos Onkológiai Intézetben találkoztak az ország minden részéből érkező motorosokkal, ahol az intézet főigazgató helyettesének, dr. Takácsi-Nagy Zoltánnak és a Liga elnökének, Rozványi Balázsnak átadták üzenetünket. Salgótarjánból 15 motor indult, melyhez útközben még 4 motor csatlakozott.

Hálásan köszönjük a figyelemfelkeltő akciónkhoz csatlakozó motorosoknak részvételüket!

A nap a közös fotózással zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet – Májusi program

A Hatvani Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Majális, civil sokadalom: Időpont: 2016. május 1. vasárnap Helyszín: Hatvan, Népkert FŐZŐVERSENNYEL EGYBEKÖTÖTT VIDÁM EGYÜTTLÉT! Stresszoldó csoportfoglalkozás 1/5. Időpont: 2016. május 11. szerda 14 óra Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ha november, akkor MOVEMBER

  Az 1999-ben Ausztráliából indult nemzetközi mozgalom jegyében figyelemfelkeltő rendezvényeket szerveznek a férfiak egészségéért minden év novemberében szerte a világon, melynek célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe Olvass tovább...