A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete is megszervezte 2019. szeptember 15-én a Limfóma Világnap tiszteletére a kerékpáros figyelemfelhívását.

A DISZI parkolójánál volt a találkozó, nem csak kerékpárosok, de a Hatvani Futókör tagjai is részt vettek az eseményen.

Megtisztelte rendezvényünket Horváth Richárd polgármester úr és kedves felesége, Rozványi Balázs, a MRL elnöke és kedves felesége, Lestyán Balázs és Nádas Sándor képviselő úr is.

Mivel limfóma színe a zöld, zöld pólókban, zöld lufikkal, zöld szalagokkal feldíszített kerékpárral kerekeztek végig a résztvevők városon, a szolnoki útelágazásig és vissza.

Hatvan várost képviselte A budapesti felvonuláson 13 kerékpáros Hatvan várost! Látványos, szép felvonulás volt mindkét helyen a limfómás betegekért.

Lazányi Jánosné elnök

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra Mátrafüredre

Mátrafüredre túráztak a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2018. november 10-én. A túra után pihenésképpen tornáztunk, majd nyársaltunk.

Alapszervezetek

Egészségügyi szűrések Mátranovákon

A Bomrardier Transportation Hungary Kft Mátranováki Gyárában  2019.04.25-én tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérést, PSA tesztet, szájüregi és anyajegyszűrést végeztek a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei. A nap statisztikája a következő: PSA:                       93 fő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség percek a Salgótarjáni Városi Televízióban

Kreicsi Mária, a MRL Salgótarjáni Alapszervezet elnöke beszélget Feketéné dr. Zeke Ildikó tisztifőorvossal, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjével és munkatársával, Katkó Orsolya osztályvezetővel. Egészséges életmód, megelőzés, szűrések, megbetegedés, halálozás a daganatos megbetegedésekkel összefüggésben, Olvass tovább...