19.04.17.én 10 órától A Szent János Kórház II. krónikus bel-osztályán  a Magyar Rákellenes Liga  Hegyvidéki Alapszervezete régóta bent lakó betegeket látogatott meg kis kedves ajándékcsomaggal, zenével (tangóharmónika kisérettel) és néhány kedves szóval húsvét alkalmából.

Könnyekig meghatódtak a betegek a meglepetésszerű látogatástól. Megható volt, mikor kedvenc gyerekkori éneküket kérték, hogy játsszuk el nekik. Sokan megtapsolták és könnyezve köszönték meg, hogy a Nagyhéten megemlékeztünk róluk, különösen azokat érintette meg, akiket nem látogatnak meg hozzátartozók. A körülményekhez képest bensőséges perceket éltünk át együtt.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi rendezvény Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet december 11-én, az év utolsó klubnapján, bensőséges ünnepi ADVENTI rendezvényre hívta tagjait. A  Tinódi Sebestyén Tagiskola negyedik osztályos tanulóinak zenés, táncos műsora, valamint a csengettyűsök csodálatos harangjátéka, éneke lenyűgözte Olvass tovább...

Egyéb

Az évenkénti kontroll igazán semmiség az életért!

Orvos – beteg találkozó volt Hatvanban a dohányzás ártalmairól, szűrések fontosságáról, tüdőrák gyógyításáról, túlélési esélyeiről 2013. március 27-én.Meghívott vendégünk dr. Szabó Csilla, a Hatvani Tüdőgondozó főorvosa.

Egyéb

Kerékpártúra 2014. május 31.

A Hatvani Alapszervezet tagjai is kerékpároztak a Kerekharaszti Alapszervezet által szervezett kerékpártúrán. A legnagyobb ajándék a közös program, a mozgás, az összefogás, a kellemes hangulat, az egymásra figyelés öröme volt.