A Magyar Rákellenes liga Szekszárdi Alapszervezet felkérésére előadást tartott Tóbiás Györgyi, az Ady Endre Szakképző Iskola pedagógusa az alapszervezet tagsága és a meghívott személyek számára a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében.

Előadásában részletesen beszélt a kozmetikai eszközök esetleges veszélyeiről, és a férfiak borotválkozás utáni arcápolásról.

Szólt a helytelen napozás és a mesterséges barnító beavatkozások veszélyeiről is.

Kiemelte: A BŐR NEM FELEJT! 

Felhívta a jelenlévők figyelmét arra: ha bőrükön bármilyen csekélynek látszó elváltozást is észlelünk azonnal orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni!

Szólt még az öregedéssel együtt járó bőrelváltozásokról is, és azokról a teendőkről melyek az évszakok változásakor a bőr ápolására, megvédésére irányulnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat – 2024. februári program

Debreceni Alapszervezet Gyalogolj az egészségedért a Nagyerdőn Minden hétfőn reggel 9 órakor Csoportvezető: Kozempel Zsuzsánna Helyszín: Gyülekező a Klinika villamos megállóban. Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió, Debrecen Rákóczi Olvass tovább...

Előadás

A sugárterápiás mellékhatások megelőzésének lehetőségei az ápoló szemszögéből

Gurgolné Marcsa Krisztina, az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ diplomás ápolója lát el bennünket tudnivalókkal és tanácsokkal a sugárterápiás mellékhatásokról és kezelésükről. Minden érdeklődő figyelmébe ajánljuk.      

Alapszervezetek

Séta Mátrafüreden a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója A Nemzeti Rákellenes Napi (04.10.) mozgásunkat úgy terveztük, hogy összekötjük a Mátrafüredi Részönkormányzat által meghirdetett erdőtakarítással. Az időjárás azonban közbeszólt és az erdőtakarítást elnapolták egy későbbi időpontra. Mi (7 bátor ember) Olvass tovább...