Időpont: 2019. február 26.
Vezeti: Sándorné Buda Ildikó

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat 2019. év első Fakanál klubfoglalkozásán a résztvevők az idénynek megfelelő gyümölcsökből, zöldségekből készítettek salátát.

A narancsból és sárgarépából, egy kis balzsamecet és méz hozzáadásával készült finomságot biztos, hogy többen el fogják készíteni az unokáiknak.

Sándorné Buda Ildikó, a hatvani Albert Schweitzer Kórház dietetikusa a gyümölcsaláta készítése közben hasznos táplálkozási tanácsokkal látta el a kérdéseikkel hozzá fordulókat.

Lazányi Jánosné

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Országos szintű lesz a vastagbélszűrő program – a Tolnai Népújság cikkei

Dr. Tam Beatrix belgyógyász szakorvos gasztroenterológus szerint “a vastagbél daganatok kialakulása összetett, többlépcsős folyamat. Egyértelműnek tűnik a kialakulásában a vörös húsok fogyasztásával való kapcsolat, az ételeinkkel bejutó rákkeltő anyagok ok-okozati szerepe (füst, tartósítószerek), a rostszegény Olvass tovább...

Egyéb

Kár lenne, ha rák lenne!

Amit a szájüregi elváltozásokról tudni kell! Az idejében felismert elváltozás életmentő lehet!