A gyógyult és gyógyuló mellrákos hölgyek rehabilitációs táncklubja harmadik éves születésnapi gálaestjét tartotta a XVII. kerületi Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

A klub tagjai csodálatos csoportos és egyéni tánc teljesítményükkel kápráztatták el a művelődési ház színháztermének közönségét, tanúbizonyságot adva, hogy a közös tánc, a közösség ereje igen hasznos segítője a gyógyulásnak és a rehabilitációnak.

Prof. dr. Simon Tamás
a Magyar Rákellenes Liga elnöke

További információkat, képeket és elérhetőségeket talál a www.ujjaszuletes.eu honlapon, amelyen olvashatóak ezek a gondolatok is:
„Egy mozdulat olyan, akár egy pillanat, látszólag eltűnik, és nem marad más nyoma, csak az érzés, amit a mozdulat jelentett. Az izmaid azonban nem felejtenek. A tánc a mozgás legharmonikusabb, legkifejezőbb formája. Tánc közben megszűnik a külvilág, nem marad más, csak a zene és a mozgás.”

A klub vezetője és tagsága szeretettel várja minden érintett társuk jelentkezését!

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Mi a vérszegénység?

A vérszegénység vagy anémia azt jelenti, hogy a vérben az oxigén szállítását végző vörösvértestek száma jelentősen lecsökken, így a szervezetben oxigénhiány lép föl.

Egyéb

“GyöngyöM” – Figyelemfelkeltő program a Ságújfalu Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában

A Mályvavirág Alapítvány a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából idén ötödik alkalommal hirdetett országos programot „GyöngyöM” címmel. A felhívásra Nógrád megyéből két település jelentkezett. Az első figyelemfelkeltő rendezvényre a Ságújfalu Általános Iskola és Alapfokú Olvass tovább...