A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet idei évben is hagyományinak megfelelően megtartotta évzáró értekezletét, az alapszervezet tagsága meghívott társszervezetek vezetői, helyi képviselők, az országos elnökség képviselői és a Kőbányai Alapszervezet képviselői részére.

Az évzáró értekezleten az értekezletet levezető Szekszárdi Alapszervezet vezetője kivetítőn ismertette az alapszervezet 2018. évi tevékenységét és vázlatosan ismertette a 2019. év tervezetét.

Az ünnepélyes értekezlet ezúttal sem mentesült a humoros betétek alól.

A beszámolót követő hozzászólások után Janitz Attila vezetésével tornagyakorlatok következtek ami a vidám est hangulatát csak fokozták.

Az ünnepélyes évzáró a szekszárdi hagyományok szerinti” fehérasztalos kötetlen beszélgetés” és a kapcsolatok ápolása-új kapcsolatok kialakításával zárult.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Civilek Napja Szekszárdon

2022.február 01.napján a Civilek Napja alkalmából Szekszárd Vármegyeháza Dísztermében köszöntötték a Tolna Megye Civil szervezetek meghívott képviselőit. Az ünnepélyes rendezvényen a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke, Szikla József személyesen vett részt. Az ünnepség nagyon színes Olvass tovább...

Egyéb

Kérjük, segítsen irányított véradással!

Petefészek daganatos, műtétre váró betegtársunknak vérre van szüksége. Kérjük, aki teheti, segítsen irányított véradással! 72 órán belül lenne jó!  Aki vállalkozik a véradásra, írjon nekünk az info@rakliga.hu vagy a domonkos.buza@gmail.com e-mail címre a részletekért. Előre is Olvass tovább...