A Magyar Rákellenes Liga és az Országos Onkológiai Intézet szervezésében szeretettel várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az Intézet valamennyi dolgozóját 2018. december 10-én, hétfőn 15 órakor koncertsorozatunk következő előadására.

Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Daganatsebészeti Központ (3-as épület) földszinti aula

Hegedűs Endre és Katalin karácsonyi koncertje

„Az elmúlt századok mesterműveiből készítettünk válogatást, melyet szívünk melegéből adunk ajándékként a legbensőségesebb Ünnep, Jézus születésének előzeteseként minden gyógyulni vágyó testnek-léleknek! Mert a szép muzsika felemel, old, erőt ad és megvigasztal.”

Műsor:

  • Bach: részlet a 140. kantátából 4 kézre
  • Mozart: C-dúr szonáta 4 kézre  
  • Schubert: f-moll fantázia négy kézre
  • Chopin: Fisz-dúr noktürn 
  • Chopin: cisz-moll scherzo, op.39 
  • Liszt: Két részlet a Karácsonyfa c. ciklusból

A belépés díjtalan!

#Kékgolyókoncert

Kategóriák: Koncert

Kapcsolódó bejegyzések

Események

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – XIV.

2015. november 12-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő vendég Szabó Marcell zongoraművész.

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben XVII.

2016. április 5-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő együttes a Lanner kvartett. A koncert ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Előadás

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – XVI.

2016. január 28-án (csütörtökön) 15 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis ajándékkoncertre Miranda Liu és Szabó Katalin előadásában.