A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet hagyományainak megfelelően idei évben is megrendezte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen a szellemi vetélkedőt, melynek helyszíne: Új Nemzedék Közösségi Tér (PLACC) Szekszárd volt.

A vetélkedőt a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke, Szikla József nyitotta meg és vetélkedő sikeres befejeztével a díjak átadását követően Dr. Balázs Gábor Tű. ezredes zárta.

A zsűri elnöke Dr. Grósz László urológus szakorvos volt.

A szellemi vetélkedőre 6 középiskola jelezte részvételi szándékát iskolánként 3 fős csapattal.

A szellemi vetélkedőn minden résztvevő diák, az őket felkészítő tanár a zsűri és a vetélkedő segítői értékes felvilágosító könyv, termelői virágméz, valamint tea és személyre szóló köszönő emléklap jutalomban részesültek.

I-II-III. helyezést elért versenyzők a fentieken túlmenően csapatserleget és nemzeti szalaggal ellátott érmét kaptak névre szólóan.

A Tolnai Népújság különdíjat ajánlott fel, melyet Hanol Erzsébet újságíró adott át.

A Tolna Táj tv a szellemi vetélkedőnkről tájékoztatta nézőit.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Előadás a vastagbéldaganatos megbetegedésről a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetében

2016. május 18-án 17 órai kezdettel a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében dr. Tam Beatrix belgyógyász gasztroenterológus főorvos „ A vastagbél daganatos megbetegedése: diagnózis, szűrés, megelőzés” címmel tartott előadást az alapszervezet tagsága és meghívott Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fitnesz és kézilabda mérkőzés

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2019. április 24-én a Gyöngyös fitnesz játszótéren tornáztak és különböző mozgást végeztek. Ugyanezen a napon Gyöngyös kézilabda meccsen vettünk részt, nagyon izgalmas volt, sokat izgultunk a Gyöngyösi sportolókért. Jó éreztük magunkat.

Alapszervezetek

Kirándulás a Nyíregyházi Állatkertbe

Időpont: 2022. augusztus 11.  A MRL Hatvani Alapszervezetének 49 tagja a Nyíregyházi Állatkertbe látogatott el. Csodálatos élményben volt részünk utunk során, és még az időjárás is kedvezett a messzi távolból érkezőknek.  Az Állatpark a várostól Olvass tovább...