A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei 2018.szeptember 15-én a felkérésre a „Gyermekekért Alapítvány” javára szervezett jótékonysági  Salgó Charity Run 2018″ rendezvényen vettek részt a Tó strandon .

A Liga sátrában tanácsadással egybekötött állapotfelmérésre, a daganatos betegségekkel kapcsolatos írásos és szóbeli információra, emlő önvizsgálat bemutatására volt lehetőség.

És hogy most is mozgással is tegyünk az egészségünkért, Tóth Mártonné, Icus vezetésével a Pink Ribbon tornára is invitáltuk a jelenlévőket.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szűrtünk és tornáztunk a „Tavaszi Sport és Egészségnapon” Zagyvarónán

A Tarján Tavasz rendezvénysorozat „Tavaszi Sport-és Egészségnap Zagyvarónán” című programján való részvételre 2019. 04.27-re a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete felkérést kapott. A regisztrált ötvenöt főnek szakképzett önkénteseink tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, vércukor, koleszterin teszt mérést, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Világgyalogló Nap

A Salgótarjáni Alapszervezet szeretettel hívja és várja figyelemfelkeltő gyalogtúrájára a Világgyalogló Napon a NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT Mert minden lépés számít!  Találkozás: 2019.10.05. Eresztvény Látogatóközpont 8-9 között A vezetett túra 9 órakor indul Hossza: 6 km Rajt-cél: Olvass tovább...