A Szivárvány Kikötő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga közös szervezésében

„Alkotással a gyógyulásért”
Selyemfestés tanfolyamok

indulnak

  • Szeptember 19. (szerda) – kéthetente indítunk egy új sorozatot kezdőknek decemberig, összesen 7 alkalommal. A klub maximális létszáma 12 fő  (17:00 órától 20:00 óráig)
    A szerdai csoporton kezdő szinttől haladunk. Mandalakészítés, kisebb selymek festése alapvető selyemfestési technikákkal, mandala és természeti motívumok, zenfirka témákban.
  • Szeptember 20. (csütörtök) – kéthetente indítunk klubot azoknak, akik már önállóan alkotnak selyemre.
    17:00 órától 20:00 óráig tervezzük. A klub maximális létszáma 8 fő

Helyszín: Mandala Alkotóház, 1132 Budapest, Visegrádi u. 6. 2./2. 13 kapucsengő

Ha megnyerte a tetszésüket, akkor jelentkezhetnek a féléves kurzusra (max. 12 ill. max 8 fő).  A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük föl.

A tanfolyami napok egymásra épülnek, csak az elején lehet csatlakozni!

“Alkotni, kifejezni önmagunkat – alapvető emberi szükségletünk egyike, mindannyian képesek vagyunk rá! Selyemre festeni semmihez nem fogható alkotó módszer: a selymen szétfut a festék, keverednek a gyönyörű színek, ennek látványa magával ragadó, örömteli élmény, amely szinte beszippant, kikapcsol és feltölt. Előképzettség nem szükséges, a gyönyörű anyagok, színek játéka önmagában is szépséges, a résztvevők szakértő segítséggel rögtön készíthetnek képeket, kendőket, mandalákat, apránként tanulva a különleges festési módszereket. Ebben a folyamatban feltöltődhetnek életerővel, kikapcsolódhatnak, önbizalmuk, hitük, önmagukkal való kapcsolatuk javulhat, erősödhet.”

Jelentkezés és további információ:

varga.bernadett@gmail.com
06/20/565-5208

Kategóriák: Klubfoglalkozás

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Ajtódíszeket készítettek a Kézműves klub tagjai

Nagy lelkesedéssel készült az ajtódísz a Kézműves klub júniusi foglalkozásán.

Alapszervezetek

Hajókirándulás a Rómaira

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete Természetjáró klubjának tagjai 2017. június 22-én hajókiránduláson vettek részt. Elhajókáztunk egészen a Római-partig. Hagyománnyá vált nálunk ez a hajóút, minden évben visszatérünk ide. Eltöltöttünk egy kellemes délutánt a parton, jókat beszélgettünk, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Torna Gyöngyösön

A Bugát Pál Kórház tornatermében, 2019. április 8-án, Nagyné Tóth Márta gyógytornász segítségével, az egészség megőrzése érdekében gyógytornán vettünk részt. “Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen” –  minden hónap első hétfőjén.