A Szivárvány Kikötő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga közös szervezésében

„Alkotással a gyógyulásért”
Selyemfestés tanfolyamok

indulnak

  • Szeptember 19. (szerda) – kéthetente indítunk egy új sorozatot kezdőknek decemberig, összesen 7 alkalommal. A klub maximális létszáma 12 fő  (17:00 órától 20:00 óráig)
    A szerdai csoporton kezdő szinttől haladunk. Mandalakészítés, kisebb selymek festése alapvető selyemfestési technikákkal, mandala és természeti motívumok, zenfirka témákban.
  • Szeptember 20. (csütörtök) – kéthetente indítunk klubot azoknak, akik már önállóan alkotnak selyemre.
    17:00 órától 20:00 óráig tervezzük. A klub maximális létszáma 8 fő

Helyszín: Mandala Alkotóház, 1132 Budapest, Visegrádi u. 6. 2./2. 13 kapucsengő

Ha megnyerte a tetszésüket, akkor jelentkezhetnek a féléves kurzusra (max. 12 ill. max 8 fő).  A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük föl.

A tanfolyami napok egymásra épülnek, csak az elején lehet csatlakozni!

“Alkotni, kifejezni önmagunkat – alapvető emberi szükségletünk egyike, mindannyian képesek vagyunk rá! Selyemre festeni semmihez nem fogható alkotó módszer: a selymen szétfut a festék, keverednek a gyönyörű színek, ennek látványa magával ragadó, örömteli élmény, amely szinte beszippant, kikapcsol és feltölt. Előképzettség nem szükséges, a gyönyörű anyagok, színek játéka önmagában is szépséges, a résztvevők szakértő segítséggel rögtön készíthetnek képeket, kendőket, mandalákat, apránként tanulva a különleges festési módszereket. Ebben a folyamatban feltöltődhetnek életerővel, kikapcsolódhatnak, önbizalmuk, hitük, önmagukkal való kapcsolatuk javulhat, erősödhet.”

Jelentkezés és további információ:

varga.bernadett@gmail.com
06/20/565-5208

Kategóriák: Klubfoglalkozás

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás a Gellért-hegyre

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete Természetjáró klubjának tagjai 2016. június 16-án a Gellért – hegyre kirándultak. Nagy kihívás volt mindannyinknak megmászni a Duna jobb partján 232 méterrel a tengerszint fölé magasló hegyet, de a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ízelítő rendszeres összejöveteleinkből Miskolcon

Ha kedd, akkor asszonytorna:   Minden hónap első szerdája a gégeműtöttek klubnapja (most szülinappal):   Minden héten szerdán beszédtanulás gégeműtötteknek:

Klubfoglalkozás

Mit jelent a túlélőknek a mozgás, gyaloglás, futás?

Szeretettel várjuk a Melanóma-, Limfóma-, Férfiak klubja közös rendezvényére! Mit jelent és hogyan működik a rákos túlélőknek a mozgás, a gyaloglás, futás a határon túl?  Kotlán Beatrix (OOI/biológus) külföldi élménybeszámolója, vetítéssel egybekötve Időpont: június 29. (csütörtök) Olvass tovább...