https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-944547125

A Szivárvány Kikötő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga közös szervezésében

„Alkotással a gyógyulásért”
Selyemfestés tanfolyamok

indulnak

  • Szeptember 19. (szerda) – kéthetente indítunk egy új sorozatot kezdőknek decemberig, összesen 7 alkalommal. A klub maximális létszáma 12 fő  (17:00 órától 20:00 óráig)
    A szerdai csoporton kezdő szinttől haladunk. Mandalakészítés, kisebb selymek festése alapvető selyemfestési technikákkal, mandala és természeti motívumok, zenfirka témákban.
  • Szeptember 20. (csütörtök) – kéthetente indítunk klubot azoknak, akik már önállóan alkotnak selyemre.
    17:00 órától 20:00 óráig tervezzük. A klub maximális létszáma 8 fő

Helyszín: Mandala Alkotóház, 1132 Budapest, Visegrádi u. 6. 2./2. 13 kapucsengő

Ha megnyerte a tetszésüket, akkor jelentkezhetnek a féléves kurzusra (max. 12 ill. max 8 fő).  A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük föl.

A tanfolyami napok egymásra épülnek, csak az elején lehet csatlakozni!

“Alkotni, kifejezni önmagunkat – alapvető emberi szükségletünk egyike, mindannyian képesek vagyunk rá! Selyemre festeni semmihez nem fogható alkotó módszer: a selymen szétfut a festék, keverednek a gyönyörű színek, ennek látványa magával ragadó, örömteli élmény, amely szinte beszippant, kikapcsol és feltölt. Előképzettség nem szükséges, a gyönyörű anyagok, színek játéka önmagában is szépséges, a résztvevők szakértő segítséggel rögtön készíthetnek képeket, kendőket, mandalákat, apránként tanulva a különleges festési módszereket. Ebben a folyamatban feltöltődhetnek életerővel, kikapcsolódhatnak, önbizalmuk, hitük, önmagukkal való kapcsolatuk javulhat, erősödhet.”

Jelentkezés és további információ:

varga.bernadett@gmail.com
06/20/565-5208

Kategóriák: Klubfoglalkozás

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Kézműves klub a RákÁSZ-ban

Ilyen szép képek és dobozok készültek október 22-én a klubfoglalkozáson.

Alapszervezetek

Tavaszváró kézműves foglalkozás a salgótarjáni Stresszoldó klubban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet március havi Stresszoldó Klubja a tavasz várás jegyében telt el. Bablenáné Kovács Márta és Tarjányi Melinda irányításával megtanultunk krepp papírból színes tulipán csokrokat, színes harisnyákból tavaszi virágokat készíteni, vidám beszélgetés, sütizés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban – 1/4

AUTOGÉN TRÉNING Időpont: 2016. április 18. Vezeti: Kiss Anett pszichológus Az elmúlt hónapi élményeink csoportos megbeszélése, az otthoni gyakorlás és a naplóvezetés megbeszélése volt a mai foglalkozás indítója. Majd megbeszéltük az első félév, 4 hónapon Olvass tovább...