A Szivárvány Kikötő Egyesület és a Magyar Rákellenes Liga közös szervezésében

„Alkotással a gyógyulásért”
Selyemfestés tanfolyamok

indulnak

  • Szeptember 19. (szerda) – kéthetente indítunk egy új sorozatot kezdőknek decemberig, összesen 7 alkalommal. A klub maximális létszáma 12 fő  (17:00 órától 20:00 óráig)
    A szerdai csoporton kezdő szinttől haladunk. Mandalakészítés, kisebb selymek festése alapvető selyemfestési technikákkal, mandala és természeti motívumok, zenfirka témákban.
  • Szeptember 20. (csütörtök) – kéthetente indítunk klubot azoknak, akik már önállóan alkotnak selyemre.
    17:00 órától 20:00 óráig tervezzük. A klub maximális létszáma 8 fő

Helyszín: Mandala Alkotóház, 1132 Budapest, Visegrádi u. 6. 2./2. 13 kapucsengő

Ha megnyerte a tetszésüket, akkor jelentkezhetnek a féléves kurzusra (max. 12 ill. max 8 fő).  A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük föl.

A tanfolyami napok egymásra épülnek, csak az elején lehet csatlakozni!

“Alkotni, kifejezni önmagunkat – alapvető emberi szükségletünk egyike, mindannyian képesek vagyunk rá! Selyemre festeni semmihez nem fogható alkotó módszer: a selymen szétfut a festék, keverednek a gyönyörű színek, ennek látványa magával ragadó, örömteli élmény, amely szinte beszippant, kikapcsol és feltölt. Előképzettség nem szükséges, a gyönyörű anyagok, színek játéka önmagában is szépséges, a résztvevők szakértő segítséggel rögtön készíthetnek képeket, kendőket, mandalákat, apránként tanulva a különleges festési módszereket. Ebben a folyamatban feltöltődhetnek életerővel, kikapcsolódhatnak, önbizalmuk, hitük, önmagukkal való kapcsolatuk javulhat, erősödhet.”

Jelentkezés és további információ:

varga.bernadett@gmail.com
06/20/565-5208

Kategóriák: Klubfoglalkozás

Kapcsolódó bejegyzések

COVID-19

2021. áprilisi programajánló

Vigyázzunk egymásra és magunkra! Tartsuk be a járványügyi előírásokat! Viseljünk maszkot és tartsunk megfelelő távolságot! Ne felejtkezzünk el a fertőtlenítésről sem! A Járványügyi szigorítások pontjainak megfelelően semmilyen kül- és beltéri programot nem szervezünk. Csak az online Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az étrendben rejlő lelki egyensúly

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2020. augusztusi nyitó Stresszoldó Klubjának témája egy viszonylag új területet érintett: a táplálkozási pszichiátriát. Zeke Judit dietetikus, életmód tanácsadó „Az étrendben rejlő lelki egyensúly” címmel tartott nagyon szemléletes, élvezetes, Olvass tovább...