A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én.

Ezen a rendezvényen részt vett:

  • a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével
  • a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Wéber Antal Tű. Dandártábornok igazgató vezetésével
  • a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dr. Hábermayer Tamás Tű. Ezredes Igazgató helyettes vezetésével
  • a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője, Szikla József elnök, mint meghívott vendég

Programok:

  • ünnepi köszöntő
  • Szentkúti-Kunyhó-Ökoház bemutatása
  • környezetbarát technológiák bemutatása
  • vezetett erdei túra
  • ebéd

Dobai Sándor RSOE elnök köszöntötte a jelenlévő meghívott vendégeket, röviden ismertette, hogy az egyesület immár 36. éve áll az állampolgárok rendelkezésére a biztonságuk érdekében, vízen és szárazföldön egyaránt.

Gál László Gyulaj Zrt. csoportvezetője ismertette a környék, az Ökoház és az Annafürdőn kialakított „erdei iskola” működését, és bemutatta a Turisztikai és Természetismereti Központban található kiállítást.

A program részeként a meghívottak egy „rövid, cca 90 perces” vezetett erdei túrán vettek részt a csodálatos parkerdőben és megtekinthették a Rétisas fészek kilátót is.

A rendezvény zárásaként ünnepi ebéd következett, ahol a meghívott vendégek, a megyei szakmai vezetők és az egyesület munkatársai közötti személyes kapcsolatok kialakítására, a meglévő kapcsolatok elmélyítésére, az aktuális szakmai kérdések megbeszélésére volt lehetőség.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Novemberi beszámoló, decemberi program Hajdúszoboszlón

KÖZGÁZ EGÉSZSÉGDÉLUTÁN Minden év novemberében megrendezésre kerül a Hajdúszoboszlói Közgazdasági Szakgimnáziumba az EGÉSZSÉGDÉLUTÁN Időpontja: 2017. november 30-án, 13: 30 órától Résztvevők: az iskola 11 és12. évfolyamos tanulói Téma: „ FELE se MESE” HPV és HÍV Olvass tovább...

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Idősklub találkozó

Időpont: 2019. április 25.csütörtök 10 óra A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK klubos hat tagja is meghívást kapott a mai találkozóra. A Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciaterme zsúfolásig megtelt lelkes klubtagokkal. A rendezvényt Novák Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mi nyomja a szíved? – Fontos hogy szembenézzünk a problémáinkkal – Szekszárdi beszámoló

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a Magyar Rákellenes Liga központ iránymutatásának megfelelően a 2017. év egyik kiemelt témájában – lelki segítségnyújtás – 2017. 01. 26-án előadás megtartására felkérte a tagság és meghívott vendégei számára Olvass tovább...