A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én.

Ezen a rendezvényen részt vett:

  • a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével
  • a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Wéber Antal Tű. Dandártábornok igazgató vezetésével
  • a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dr. Hábermayer Tamás Tű. Ezredes Igazgató helyettes vezetésével
  • a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője, Szikla József elnök, mint meghívott vendég

Programok:

  • ünnepi köszöntő
  • Szentkúti-Kunyhó-Ökoház bemutatása
  • környezetbarát technológiák bemutatása
  • vezetett erdei túra
  • ebéd

Dobai Sándor RSOE elnök köszöntötte a jelenlévő meghívott vendégeket, röviden ismertette, hogy az egyesület immár 36. éve áll az állampolgárok rendelkezésére a biztonságuk érdekében, vízen és szárazföldön egyaránt.

Gál László Gyulaj Zrt. csoportvezetője ismertette a környék, az Ökoház és az Annafürdőn kialakított „erdei iskola” működését, és bemutatta a Turisztikai és Természetismereti Központban található kiállítást.

A program részeként a meghívottak egy „rövid, cca 90 perces” vezetett erdei túrán vettek részt a csodálatos parkerdőben és megtekinthették a Rétisas fészek kilátót is.

A rendezvény zárásaként ünnepi ebéd következett, ahol a meghívott vendégek, a megyei szakmai vezetők és az egyesület munkatársai közötti személyes kapcsolatok kialakítására, a meglévő kapcsolatok elmélyítésére, az aktuális szakmai kérdések megbeszélésére volt lehetőség.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Lakossági szűrés Egerben

A tavalyihoz képest jóval többen jelentek meg a Markhot Ferenc Kórház rendelőintézetében megrendezett lakossági szűrésen. A népszerű eseményen több mint négyszázan vettek részt. Az érdeklődő lakosság többféle szűrésen vehetett részt: vércukorszint, koleszterin, vérnyomás, testzsír, testtömegindex, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Évadzáró rendezvény Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2019. december 12. Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem Immár hagyományos évzáró ünnepség helyszíne a Nagy Endre Rendezvényterem, ahol Horváth Richárd polgármester úr megtartotta évértékelő  beszédét, majd a kitüntetések átadására került sor. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat októberi programja

 Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Gyalogolj az egészségedért Olvass tovább...