A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én.

Ezen a rendezvényen részt vett:

  • a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével
  • a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Wéber Antal Tű. Dandártábornok igazgató vezetésével
  • a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dr. Hábermayer Tamás Tű. Ezredes Igazgató helyettes vezetésével
  • a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője, Szikla József elnök, mint meghívott vendég

Programok:

  • ünnepi köszöntő
  • Szentkúti-Kunyhó-Ökoház bemutatása
  • környezetbarát technológiák bemutatása
  • vezetett erdei túra
  • ebéd

Dobai Sándor RSOE elnök köszöntötte a jelenlévő meghívott vendégeket, röviden ismertette, hogy az egyesület immár 36. éve áll az állampolgárok rendelkezésére a biztonságuk érdekében, vízen és szárazföldön egyaránt.

Gál László Gyulaj Zrt. csoportvezetője ismertette a környék, az Ökoház és az Annafürdőn kialakított „erdei iskola” működését, és bemutatta a Turisztikai és Természetismereti Központban található kiállítást.

A program részeként a meghívottak egy „rövid, cca 90 perces” vezetett erdei túrán vettek részt a csodálatos parkerdőben és megtekinthették a Rétisas fészek kilátót is.

A rendezvény zárásaként ünnepi ebéd következett, ahol a meghívott vendégek, a megyei szakmai vezetők és az egyesület munkatársai közötti személyes kapcsolatok kialakítására, a meglévő kapcsolatok elmélyítésére, az aktuális szakmai kérdések megbeszélésére volt lehetőség.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a városi karácsonyi programon

Advent negyedik vasárnapján Salgótarján Fő terén a MRL helyi önkéntesei is aktív részvevői voltak a város „Lelkünk melege” elnevezésű   karácsonyváró programjának. A délután folyamán a város több civil szervezete karácsonyi finomságokkal kínálta és ajándékozta Olvass tovább...

10000 lépés program

Dr. Bartóki László előadása Mezőberényben

A  Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete 2019. augusztus 8-án látta vendégül dr. Bartóki László urológus szakorvos, főorvost, aki “A félelmetes orvosi vizsgálatok” címmel tartott előadást. A jelenlévők az előadás végén kérdéseket tehettek fel és kötetlen Olvass tovább...