A RSOE Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület szakmai napot tartott a Tolna megyei Lengyel-Annafürdő Turisztikai és Természetismereti Központban 2018.06.14-én.

Ezen a rendezvényen részt vett:

  • a RSOE vezetősége Dobai Sándor elnök vezetésével
  • a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Wéber Antal Tű. Dandártábornok igazgató vezetésével
  • a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dr. Hábermayer Tamás Tű. Ezredes Igazgató helyettes vezetésével
  • a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője, Szikla József elnök, mint meghívott vendég

Programok:

  • ünnepi köszöntő
  • Szentkúti-Kunyhó-Ökoház bemutatása
  • környezetbarát technológiák bemutatása
  • vezetett erdei túra
  • ebéd

Dobai Sándor RSOE elnök köszöntötte a jelenlévő meghívott vendégeket, röviden ismertette, hogy az egyesület immár 36. éve áll az állampolgárok rendelkezésére a biztonságuk érdekében, vízen és szárazföldön egyaránt.

Gál László Gyulaj Zrt. csoportvezetője ismertette a környék, az Ökoház és az Annafürdőn kialakított „erdei iskola” működését, és bemutatta a Turisztikai és Természetismereti Központban található kiállítást.

A program részeként a meghívottak egy „rövid, cca 90 perces” vezetett erdei túrán vettek részt a csodálatos parkerdőben és megtekinthették a Rétisas fészek kilátót is.

A rendezvény zárásaként ünnepi ebéd következett, ahol a meghívott vendégek, a megyei szakmai vezetők és az egyesület munkatársai közötti személyes kapcsolatok kialakítására, a meglévő kapcsolatok elmélyítésére, az aktuális szakmai kérdések megbeszélésére volt lehetőség.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Bakonyszücsi feltöltődés

Az ÍRISZ Szolnoki Alapszervezet tagjai 2023. december 7-13-ig Bakonyszücsön, a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában kikapcsolódtak a mindennapok gondjatól.  A résztvevők lelkileg és testileg is feltöltődtek a különböző foglalkozásokon. Pápán a Gyógyfürdőben voltunk és természetesen meglátogattuk a Ricsi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani 2021. októberi programajánló

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat  programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. emelet Fogadóóra: Hétfőtől – péntekig 9-13 óráig Programok: Stresszoldó csoportfoglalkozás: Időpont: 2021. október 18. hétfő 14 óra Vezeti: Kiss Anett pszichológus Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra-Kultúra program a miskolciakkal

A Miskolci Segítő Szolgálat Túra-Kultúra klubja kirándulást szervezett Budapestre 2023.02.14-én. A csapat megtekintette az El Greco kiállítást, látogatást tett a Vajdahunyad várában, majd a Zene Házába a Népművészeti Múzeumba is ellátogatott.