A Debreceni Nemzetközi Repülőtér és Rotaract Debrecen Főnix szervezte meg közösen 2018. április 22-én immár hagyományt teremtve, profi futók mellett minden kikapcsolódni, felfrissülni, mozogni vágyónak ajánlva. Minden vendég részesülhetett abból a feelingből, hogy milyen a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, belső területein mozogni és eltölteni egy fantasztikus napot, ahol máskor azt a repülőgépek teszik meg.

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Segítőszolgálata most is, mint tette 2017-ben, 4 fő egyetemistát nevezett be a futásra.

A gyönyörű tavaszi napon több mint 1600-an futottak a repülőtér kifutó pályáján. Sok érdeklődőt vonzott a rendezvény kortól függetlenül.

A Liga csapata 4. helyen végzett a 10 km-es 4X2.5 km-es váltóban.

Kihasználva a tömegméretű jelenlétet, népszerűsítettük a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezetét.

Boros Csabáné vezetésével Erdei Jánosné vezetőségi tag, Pappné Raduly Irma és Oláh Andrásné önkéntesek a Liga standjánál felvilágosítással szolgáltak és a résztvevők között prosprektusokat, 1 %-os szórólapot osztottak.

A dehir.hu cikke a futásról

 

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

ÚSZÓVERSENY EMLŐRÁKOS TÚLÉLŐKNEK

A Magyar Rákellenes Liga Hegyvidéki Alapszervezete másodízben rendezett úszóversenyt emlőrákos túlélőknek. A „Mozgás Szabadsága” elnevezésű 100 méteres mellúszó versenyre meglepően sok 45-és 80 év közötti asszony jelentkezett.

Egyéb

„Mezőberénytől a molekuláris onkológiáig…” Prof. dr. Bak Mihály előadása Mezőberényben

2013. október 11-én zsúfolásig megtelt Városházi Díszteremben látta vendégül Mezőberény Város Önkormányzata és a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete prof. dr. Bak Mihályt, az Országos Onkológiai Intézet Sebészeti és Molekuláris Daganatpatológiai Centrumának igazgatóhelyettesét.