2023.11.04.
Ecsédi Rózsaszín séta
Az Ecsédi alapszervezet meghívására a mellrák elleni előadáson és sétán vettünk részt. Köszönjük a meghívást.
2023.11.04.
Taggyűlés
Megtartottuk a novemberi taggyűlést. Fő téma a Bakonyszücsbe jelentkezés megbeszélése volt.Ezután Pusztai Gabriella az Oriflame Direktora Szépség és Egészség címmel előadást és bemutatót tartott. Sokféle terméket kipróbálhattunk.
2023.11.02.
Budapest
Budapesti séta és városnézés. Meglátogattuk Madame Tussauds kiállítást. A panoptikumban sok híres ember viaszmását néztük meg. Vidám napot töltöttünk együtt.
2023.11.09.
Túra
Most csütörtöki napra esett a mátrai túránk (mivel szerdán esett az eső), amit összekötöttünk egy kis gombaszedéssel. Finom őzláb és lila pereszke gombát szedtünk.
Az útvonal: Mátraháza-Sástó érintve a Farkas-kút nevű forrást, ahol egy kicsit megpihentünk.
2023.11.11.
Kézilabda meccs
Különleges nap volt a mai! Ünnepélyes keretek között átadta a HE-DO B Braun Gyöngyösi Kézilabda Csapatának elnöke, Nagy Attila a Támogatói oklevelet, amelynek értéke 400 000 azaz négyszázezer forint. A gyöngyösi csapat szerzett magának egy lelkes szurkoló csapatot. Köszönjük a csapatnak! Most Gyöngyös a Balatonfüred csapatával játszott és remek csatában győzte le 29-27-re. Ezután is szorgalmasan járunk szurkolni!
2023.11.15.
Túra
Most szerdán ugyan nagyon felhős volt az ég, de az minket nem tántorított el a túrázástól. Az útvonalunk: Mátraháza – Hanák Kolos kilátó -R ákóczi forrás – Muzsla kilátó – Mátrafüred. Mindkét kilátó szabadon látogatható. Itt egy kicsit megpihentünk. Útközben szedtünk megint gombát. Gyönyörű nagy őzláb gombát és lila pereszkét. Megvolt a másnapi ebédre való.
2023.11.16
Ásványkiállítás
Gyöngyösoroszi Károlytárón van egy kiállító terem, ahol hazánk és a nagyvilág gyönyörű ásványaiból kiállítást rendeztek. Hihetetlenül szépek! Ezt mindenkinek látni kellene! Mi elmentünk és megnéztük vagy inkább megcsodáltuk.

Páran közülünk ma a Normafához mentek. Ott túráztak jó hangulatú és kedves túratársakkal.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az év első sétaköre

2020-01-06 A Hatvani Alapszervezet beszámolója Az újév első Sétakörét  kutyaszerető barátainkkal tettük meg 2020 január 4-én. A táv 8 km volt. Az ünnepek alatt egy kicsit elkényelmesedtünk, frissítően hatott a jó kis gyalogtúra és a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mellvizsgálat lépésről lépésre – Egerben

Az Egri Alapszervezet mell önvizsgálat megtanulásának lehetőségét szervezi. Várják az érdeklődőket! Időpont: 2020. szeptember 8. kedd 13 óra Helyszín: Polgármesteri Hivatal Üvegterme Előadó: Tóthné Juhász Magdolna iskolai védőnő

Alapszervezetek

A Mikulás adományt és szeretetcsomagokat hozott a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztályára

Az advent a várakozás, készülődés időszaka.  Ebben az időszakban különösen nagy hangsúlyt kap a felebaráti szeretet, az egymásra figyelés, a gondoskodás.  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei az előző három év gyakorlatának megfelelően az Olvass tovább...