2023.11.04.
Ecsédi Rózsaszín séta
Az Ecsédi alapszervezet meghívására a mellrák elleni előadáson és sétán vettünk részt. Köszönjük a meghívást.
2023.11.04.
Taggyűlés
Megtartottuk a novemberi taggyűlést. Fő téma a Bakonyszücsbe jelentkezés megbeszélése volt.Ezután Pusztai Gabriella az Oriflame Direktora Szépség és Egészség címmel előadást és bemutatót tartott. Sokféle terméket kipróbálhattunk.
2023.11.02.
Budapest
Budapesti séta és városnézés. Meglátogattuk Madame Tussauds kiállítást. A panoptikumban sok híres ember viaszmását néztük meg. Vidám napot töltöttünk együtt.
2023.11.09.
Túra
Most csütörtöki napra esett a mátrai túránk (mivel szerdán esett az eső), amit összekötöttünk egy kis gombaszedéssel. Finom őzláb és lila pereszke gombát szedtünk.
Az útvonal: Mátraháza-Sástó érintve a Farkas-kút nevű forrást, ahol egy kicsit megpihentünk.
2023.11.11.
Kézilabda meccs
Különleges nap volt a mai! Ünnepélyes keretek között átadta a HE-DO B Braun Gyöngyösi Kézilabda Csapatának elnöke, Nagy Attila a Támogatói oklevelet, amelynek értéke 400 000 azaz négyszázezer forint. A gyöngyösi csapat szerzett magának egy lelkes szurkoló csapatot. Köszönjük a csapatnak! Most Gyöngyös a Balatonfüred csapatával játszott és remek csatában győzte le 29-27-re. Ezután is szorgalmasan járunk szurkolni!
2023.11.15.
Túra
Most szerdán ugyan nagyon felhős volt az ég, de az minket nem tántorított el a túrázástól. Az útvonalunk: Mátraháza – Hanák Kolos kilátó -R ákóczi forrás – Muzsla kilátó – Mátrafüred. Mindkét kilátó szabadon látogatható. Itt egy kicsit megpihentünk. Útközben szedtünk megint gombát. Gyönyörű nagy őzláb gombát és lila pereszkét. Megvolt a másnapi ebédre való.
2023.11.16
Ásványkiállítás
Gyöngyösoroszi Károlytárón van egy kiállító terem, ahol hazánk és a nagyvilág gyönyörű ásványaiból kiállítást rendeztek. Hihetetlenül szépek! Ezt mindenkinek látni kellene! Mi elmentünk és megnéztük vagy inkább megcsodáltuk.

Páran közülünk ma a Normafához mentek. Ott túráztak jó hangulatú és kedves túratársakkal.
2023.11.22
Túra a Mátrában
Kihasználva a novemberi jó időt ismét felkerekedtünk egy túrázásra a Mátrába.
Az útvonal: Sástó – Eremény Tető – Sástó. Útközben még találtunk gombát (nagy őzláb és lilatönkű pereszkét). Megvolt a finom vacsorára való megint.
Jókedvűen érkeztünk haza Gyöngyösre.
2023.11.24.
Kézilabda meccs
Ismét elmentünk szurkolni a Gyöngyösi kézilabda csapatnak. Most Csurgóval játszottak kiélezett meccset. Jól szurkoltunk ismét.
2023.11.29.
Fürdés
Mivel esett az eső, most fürödni mentünk. A Bükkszéki gyógyfürdő volt az úti célunk. Áztattuk magunkat a jótékony hatású gyógyvízben,finn és gőz 
szaunáztunk, Nagyon jól éreztük magunkat.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás 2/1.

Időpont: 2018. szeptember 10. hétfő 14 óra Vezeti: Kis Anett pszichológus A hatvani Segítő Szolgálat 2018. második félévi Stresszoldó csoportfoglalkozását tartottuk meg ma. Az új jelentkezők bemutatkozása után kérdőívet töltöttünk ki. Öt mondatot kellett befejeznünk egy Olvass tovább...

Alapszervezetek

Jogosan a betegjogokról – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2019. január 8-án 13 órakor a JOGOSAN A BETEGJOGOKRÓL című előadásra. Előadó: Szécsiné Fazekas Márta betegjogi képviselő Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma (Markhot Ferenc u. 1-3.)

Egyéb

2013. 10. 04. Egészségnap Miskolcon

A videó az alábbi linken érhető el:http://www.minap.hu/mivid.php?ext.a40118