Bensőséges ünnepséggel búcsúzott az Egri Alapszervezet a 2017-es évtől és a Bartakovics Béla Közösségi Háztól.

A Tinódi Sebestyén tagiskola 50 fős gyerek szereplői teljesen elkápráztatták a jelenlévőket. Meghallgathattuk a második osztályosok adventi előadását, a negyedikesek zenés, énekes bemutatkozását, valamint a csengettyűsök csodálatos harangjátékát.

A csodás előadás után Ailer Gellért atya megosztotta adventi gondolatait a jelenlévőkkel és megáldotta őket.

Megemlékeztünk az Önkéntesség Világnapjáról és azt követően oklevelet és ajándékutalványt kaptak azok az önkéntesek, akik egész évben segítették az alapszervezet munkáját.

A rendezvényen résztvevőket nem csak a csodálatos műsorral, terített asztallal, hanem csekély ajándékkal is meglepte az Alapszervezet vezetősége.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Gyöngyös

A Relay for Life-hoz csatlakozva a Rákellenes Világsétán a Gyöngyösi Alapszervezet is részt vett 2021 január 10-én. Sétáltunk mindenkiért, aki a rák ellen harcol Tóth Lászlóné az alapszervezet elnöke

Alapszervezetek

Gyöngyposta: Együtt a méhnyakrák ellen Salgótarjánban

Idén január 22-28. között, tizenegyedik alkalommal került megrendezésre az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét. A nemzetközi kezdeményezés legfőbb célja felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy ma már egyetlen nőnek sem kellene méhnyak rákban meghalnia, hiszen ez Olvass tovább...

Egyéb

Mise a Betegek Világnapjára

2015. február 15-én, vasárnap 11 órakor a Budai Ciszterci Szent Imre Plébániatemplomban